Νιάρχος: Σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς και ευστόχησε σε πέναλτι στην πρόκριση της Ζλάτε στο Κύπελλο Σλοβακίας (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Νιάρχος: Σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς και ευστόχησε σε πέναλτι στην πρόκριση της Ζλάτε στο Κύπελλο Σλοβακίας (vid)

bet365

Ο Γιάννης Νιάρχος σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ευστόχησε σε πέναλτι στην πρόκριση της Ζλάτε Μοράβτσε επί της Ποβάζσκα στους «16» του Κυπέλλου Σλοβακίας.

Ο Γιάννης Νιάρχος έχει βρει για τα καλά τα πατήματα του στη Ζλάτε Μοράβτσε και μετά τα δυο γκολ του κόντρα στη Σκάλιτσα φαίνεται πως «λύθηκε». O 20χρονος Έλληνας σέντερ φορ βρήκε δίχτυα στο ματς με τη Ποβάζσκα για το Κύπελλο Σλοβακίας και σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.

Στο 73' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο νεαρός επιθετικός έκανε καρφωτή κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1. Το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2, οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο Νιάρχος ήταν εύστοχος στην έκτη εκτέλεση της ομάδας του. Η Ζλάτε νίκησε 8-7 στη «ρώσικη ρουλέτα» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. O 20χρονος στράικερ έφτασε τα τέσσερα γκολ σε 13 εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν.

Το γκολ του Νιάρχου είναι στο 2:25 και το πέναλτι στο 6:28 του παρακάτω βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα