Σούπερ Γκέζος και Νιάρχος, από δύο γκολ με Αούστρια Κλάγκεφουρντ και Ζλάτε Μοράβτσε (vid)

Newsroom
Σούπερ Γκέζος και Νιάρχος, από δύο γκολ με Αούστρια Κλάγκεφουρντ και Ζλάτε Μοράβτσε (vid)

bet365

O 30χρονος ανασταλτικός μέσος σκόραρε δις στο 2-1 της Αούστρια Κλάγκεφουρντ επί της Αούστρια Λουστενάου, ενώ δύο φορές δίχτυα βρήκε και ο 20χρονος φορ στο 2-0 της Ζλάτε Μοράβτσε επί της Σκάλιτσα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Αούστρια Κλάγκεφουρντ ήταν ο Κοσμάς Γκέζος, καθώς ο 30χρονος κεντρικός μέσος σκόραρε δις με το κεφάλι στο 15' και το 64' και την οδήγησε στη νίκη με 2-1 επί της Αούστρια Λουστενάου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του αυστριακού πρωταθλήματος.

Ετσι η ομάδα του «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση, ενώ ο Ελληνας ανασταλτικός χαφ έφτασε τα 13 γκολ με τη φανέλα της σε 103 εμφανίσεις του.

Την ίδια στιγμή... λογαριασμό με την Ζλάτε Μοράβτσε «άνοιξε» ο Γιάννης Νιάρχος, στη 10η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, καθώς επίσης βρήκε δύο φορές δίχτυα στο 2-0 της ομάδας του επί της Σκάλιτσα.

Ο 20χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 5' με σουτ εξ επαφής και στο 53' διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα