Αργεντινή: Η Ράσινγκ πήγε από την κόλαση στον παράδεισο και πάλι πίσω με τις αποφάσεις του VAR (vid)

Newsroom
Αργεντινή: Η Ράσινγκ πήγε από την κόλαση στον παράδεισο και πάλι πίσω με τις αποφάσεις του VAR (vid)

bet365

Roller - coaster συναισθημάτων για τους φίλους της Ράσινγκ. Έχανε 4-2, το VAR ακύρωσε το γκολ της Ντιφένσα και της έδωσε πέναλτι, αλλά η λύτρωση και το τελικό 3-3 άργησε να έρθει.

Τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο στην Αργεντινή αυτή την στιγμή, πρόκειται για τις: Ατλέτικο Τουκουμάν, Μπόκα Τζούνιορς και Ρασινγκ Κλουμπ.

Η Ράσινγκ μάλιστα είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ντιφένσα Χουστίσια σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος παιχνίδι που αποδείχθηκε... ντέρμπι για γερά νεύρα.

Μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ρασίνγκ ήταν πίσω στο σκορ με 3-2. Στο 78’ η Ντιφένσα βρήκε δίχτυα «σκοτώνοντας» τους φιλοξενούμενους με το 4-2, ωστόσο κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο διαιτητής VAR!

Συγκεκριμένα, όχι μόνο δεν ακυρώθηκε το γκολ, αλλά η φάση γύρισε πίσω για να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ρασίνγκ.

Ο Βέκιο όμως που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα να παραμένει σε πρώτη φάση το 3-2. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την πολυπόθητη ισοφάριση. Πιο συγκεκριμένα, ο Μορένο με κεφαλιά στο 90’+6' διαμόρφωσε το τελικό 3-3!

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα