H Kingbet ψαρεύει ευκαιρίες από το πρόγραμμα του Champions League

Newsroom
H Kingbet ψαρεύει ευκαιρίες από το πρόγραμμα του Champions League

bet365

Όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων του Champions League, στις 25 Αυγούστου, ο όμιλος με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ίντερ ήταν εξ αρχής αυτός που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον.

Στον πρώτο γύρο, οι Βαυαροί νίκησαν (έστω και δύσκολα) την Μπαρτσελόνα, σαφώς πιο εύκολα την Ίντερ (πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι δύο ματς του 2-0) και πλέον έχουμε δύο ιταλο-ισπανικές μάχες μπροστά μας για να δούμε ποιος θα ακολουθήσει τους Γερμανούς στην επόμενη φάση. Αρχής γενομένης από το σημερινό ματς, στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από το Ίντερ - Μπαρτσελόνα. Και πώς είναι οι δύο αντίπαλοι, θα αναρωτήθεί κανείς. Για την Ίντερ, το πιο σωστό είναι να χρησιμοποιήσουμε μια φράση του Τζουζέπε (ή Γκιουζέπε κατά το ελληνικότερον). Όχι του Μεάτσα. Του δασκάλου ιταλικών από το «Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη». «Όνι ιναμοράτο, αλ’ ιναμοράτα, λα σουσουρερά, λα σουσουρερά» (και ουχί σουσουρελά, μια χαρά το έλεγε ο Νικολαΐδης).

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Θέλουμε να πούμε ότι η φετινή Ίντερ είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλα λόγια. Με υποσχέσεις για τίτλους, για ευρωπαϊκές πορείες. Με λαμπάδες στο μπόι του Λουκάκου. Πού βρισκόμαστε τώρα; Με πέντε νίκες και πέντε ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, που τη φέρνουν έντεκα βαθμούς πίσω από τη Νάπολι στη Serie Α και σε θέση δύσκολη στο Champions League. Σήμερα την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να μην την κερδίσει. Αν δεν τα καταφέρει, τα πράγματα θα είναι σκούρα για τον Σιμόνε Ιντσάγκι στον πάγκο.

Από την άλλη, έχεις μια Μπαρτσελόνα που αποπνέει υγεία. Την πήρε ο Τσάβι και την έκανε ξανά Μπαρτσελόνα. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Μπάρτσα παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, σκοράρει κατά βούληση, ενώ κρατάει και χαρακτήρα στην άμυνα. Ναι, έχει τραυματισμούς (άρα είναι κάπως οξύμωρο όλο αυτό που λέγαμε περί υγείας, αλλά καταλαβαίνετε πώς το εννοούμε), όμως όσο είναι καλά ο Λεβαντόφσκι, λύσεις θα βρίσκονται.

Είναι πολύ λογικό να συναντάμε τους Καταλανούς σε αποδόσεις φαβορί. Έστω κι αν σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς αυτές οι αποδόσεις στα όρια του 1.90 είναι επικίνδυνα, δεν γίνεται να μην στηρίξουμε αυτήν την Μπάρτσα. Διπλό λοιπόν.

Προχωράμε στο δεύτερο δυνατότερο ματς του προγράμματος. Το Άγιαξ - Νάπολι. Κι εδώ έχουμε μία Νάπολι που πετάει κόντρα σε έναν Άγιαξ που γκέλαρε το Σάββατο, στο εντός έδρας 1-1 με την Γκο Αχέντ Ιγκλς. Πλέον ο Αίαντας μετρά τρία ματς χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις, αφού δεν έχει πανηγυρίσει από τις 10 του Σεπτέμβρη. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους Ναπολιτάνους, οι οποίοι έχουν ποιότητα, αλλά στερούνται βάθους ρόστερ, κάτι που ίσως μέσα στη χρονιά προκαλέσει την τυπική πλέον «κοιλιά» που κάνει χρόνια τώρα. Στην παρούσα φάση της σεζόν, αξίζει ένα βλέφαρο στο 2.20 του 2DNB.

Και θα κλείσουμε με το Λίβερπουλ - Ρέιντζερς. Στοιχηματικά, είναι κρίμα να είναι η Ρέιντζερς η αντίπαλος της Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» είναι σε κάκιστο φεγγάρι. Ο Σαλάχ είναι εκτός κλίματος και ο Φίρχιλ φαν Ντάικ, ο καλύτερος στόπερ του κόσμου την τελευταία πενταετία, κάνει παιδικά λάθη. Γενικά η όλη φάση έχει στραβώσει για την ομάδα και αν ο αντίπαλος ήταν κάπως πιο «σοβαρός» θα σήκωνε κόντρα. Θα υπολογίσουμε στην πλημμελή άμυνα της Λίβερπουλ και θα πάμε με το Goal/Goal, το οποίο για κάποιον λόγο παίζει σε αποδόσεις αουτσάιντερ (ακόμα και άνω του 2.00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα