Θέμης Αντώνογλου: Ο Ελληνοκαναδός μπακ πέτυχε γκολάρα από τη σέντρα με την Τορόντο

Θέμης Αντώνογλου: Ο Ελληνοκαναδός μπακ πέτυχε γκολάρα από τη σέντρα με την Τορόντο

bet365

Ο 21χρονος Ελληνοκαναδός μπακ, Θέμης Αντώνογλου πέτυχε απίθανο γκολ στις ΗΠΑ με τη φανέλα της β' ομάδας της Τορόντο FC, «σκάβοντας» την μπάλα από τη σέντρα!

Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς στις ΗΠΑ ήταν αυτό που πέτυχε ο Θέμης Αντώνογλου, με τη β' ομάδα της Τορόντο FC. Ο λόγος για τον 21χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, γεννημένο στο Οντάριο και με ελληνική καταγωγή, ο οποίος άφησε άφωνους άπαντες στο ματς της ομάδας του κόντρα στην Κολούμπους Κρου σκοράροντας από τη σέντρα!

Ο Αντώνογλου ήταν ο πρωταγωνιστής στον ημιτελικό των playoffs του MLS Next Pro, καθώς στο 90+3' έστειλε το ματς στην παράταση με απευθείας χτύπημα φάουλ! Το αποκορύφωμα, όμως, ήρθε στο τέταρτο λεπτό της παράτασης, όταν έφυγε στην αντεπίθεση από την περιοχή του και από το ύψος της σέντρα «κρέμασε» τον αντίπαλο κίπερ, γράφοντας με εκθαμβωτικό τρόπο το 3-2 υπέρ της Τορόντο. Η ομάδα του Καναδά, ωστόσο, υπέστη την ανατροπή και ηττήθηκε τελικά με 4-3.

Δείτε τα δύο εκπληκτικά γκολ του 21χρονου Ελληνοκαναδού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα