Ζέκα: Τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο, ένα χρόνο μετά τη ρήξη χιαστού!

Ζέκα: Τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο, ένα χρόνο μετά τη ρήξη χιαστού!

bet365

O Ζέκα τραυματίστηκε στο γόνατο του στο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με την Άρχους, αποχώρησε με φορείο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα.

Σοκαριστική ατυχία για τον Ζέκα. Μια ημέρα πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στις 3 Οκτωβρίου του 2021 ο διεθνής με την Εθνική μέσος τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο του και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι αισιόδοξες...

Ο πολύπειρος χαφ χτύπησε στα τελευταία λεπτά της εντός έδρας αναμέτρησης με την Άρχους, αποχώρησε με φορείο δακρυσμένος και «πάγωσε» το «Parken». Oι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό αλλά πρέπει πρώτα να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις για να εκτιμηθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Ο Zέκα μετά από απουσία δέκα μηνών επέστρεψε στη δράση, ηγήθηκε στην πρόκριση των Δανών στους ομίλους του Champions League και μέχρι στιγμής μετράει έντεκα συμμετοχές μέσα στη σεζόν.

«Είμαστε φυσικά πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, αλλά είναι επίσης τραγικό για όλους μας να βλέπουμε τον Ζέκα να αποχωρεί με κάτι που μοιάζει με σοβαρό τραυματισμό. Τώρα πρέπει να δούμε τις επόμενες μέρες, γιατί ούτε μπορώ ούτε πρέπει να πω τι φταίει, αλλά δυστυχώς φαινόταν άσχημα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Τζέικομπ Νέιστρουπ.

 

Τελευταία Νέα