Σουόνσι - Χαλ: Η ομάδα του Πέλκα δέχθηκε γκολ από τάκλιν του τερματοφύλακα στον αμυντικό!

Newsroom
Σουόνσι - Χαλ: Η ομάδα του Πέλκα δέχθηκε γκολ από τάκλιν του τερματοφύλακα στον αμυντικό!

bet365

Η Χαλ του Δημήτρη Πέλκα πλήρωσε ένα τρίλεπτο παντελούς αδράνειας κόντρα στη Σουόνσι (2-0), προσφέροντας κι ένα από τα blooper της χρονιάς αφού δέχθηκε γκολ μετά από τάκλιν του τερματοφύλακα στον αμυντικό του!

Το αρνητικό σερί της Χαλ στην Championship συνεχίστηκε στην έδρα της Σουόνσι. Η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα (αγωνίζεται ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε) γνώρισε την ήττα με 3-0 από τους Κύκνους, πληρώνοντας έτσι ένα τρίλεπτο κατάρρευσης από το 61', ως το 64'. Κατάρρευσης που συνοψίζεται στη φάση του δεύτερου γκολ, όπου ο κίπερ Μπάξτερ και ο στόπερ, Φιγκεϊρέδο τα έκαναν... μαντάρα.

Ο τερματοφύλακας των Τίγρεων δεν συνεννοήθηκε ποτέ με τον αμυντικό του, με αποτέλεσμα ο πρώτος στην προσπάθειά του να μαζέψει την μπάλα, να κάνει... τάκλιν στον συμπαίκτη του και να δώσει έτοιμο το γκολ στον Κάντλ για το 2-0.

Ο Πορτογάλος πρώην στόπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν γενικά σε κακή μέρα, αφού υπέπεσε σε νέο τραγικό λάθος για το τελικό 3-0. Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του αγωνίστηκε βασικός για 74 λεπτά, καταγράφοντας την τρίτη του συμμετοχή με τον αγγλικό σύλλογο.

 

Τελευταία Νέα