Βλαχοδήμος: Όλα ανοιχτά για Άγιαξ στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών

Κώστας Ζάλιαρης
Βλαχοδήμος: Όλα ανοιχτά για Άγιαξ στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών

bet365

Ο Άγιαξ συνεχίζει να θα σκέφτεται την κίνηση που θα κάνει για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και στην Μπενφίκα ετοιμάζονται για την άμεση αντικατάστασή του με τον πορτιέρε της Ρακόφ, Βλάνταν Κοβάσεβιτς.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν αποκλείεται να μετακινηθεί στην Ολλανδία σε αυτές τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου του φετινού καλοκαιριού.

Η διορία ολοκληρώνεται την του Σεπτέμβρη και στην Μπενφίκα θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Η Telegraaf αναφέρει πως στον Αίαντα συζητούν αυτές τις ώρες τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν για τον «Όντι», ωστόσο, οι «αετοί» της Λισαβόνας θα πρέπει να έχουν βρει αντικαταστάτη για να δώσουν το «ok».

Αυτός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ρουί Κόστα είναι ο ύψους 1,91 γκολκίπερ της Ράκοφ, Βλάνταν Κοβάσεβιτς και μόνο σε περίπτωση που υπάρξει εξέλιξη με αυτόν θα επιτραπεί στον Βλαχοδήμο ν' αποχωρήσει.

Πάντως, ο πορτιέρε της Εθνικής μας ομάδας κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα