Ανρί: Αγόρασε μετοχές της Κόμο του Φάμπρεγκας

Newsroom
Ανρί: Αγόρασε μετοχές της Κόμο του Φάμπρεγκας

bet365

Σύμφωνα με τη «Daily Mail» ο Τιέρι Ανρί αγόρασε μετοχές της Κόμο της Serie B, στην oποία αγωνίζεται ο πρώην συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας.

Την απόφαη να εμπλακεί στη διοίκηση της ιταλικής Κόμο πήρε ο Τιέρι Ανρί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail» ο παλαίμαχος Γάλλος σταρ αγόρασε μετοχές της ομάδας της Serie B, καθώς εκτιμά πως ο σύλλογος έχει προοπτική και καλές βάσεις για να διεκδικήσει την άνοδο στη Serie A.

Στην Κόμο ο Ανρί θα συναντήσει τόσο τον πρώην συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος υπέγραψε πριν μερικές εβδομάδες ως ελεύθερος από τη Μονακό, όσο και τον θρύλο της Τσέλσι, Ντένις Γουάιζ, ο οποίος εργάζεται στο ιταλικό κλαμπ ως διευθύνων σύμβουλος. Θυμίζουμε πως ο Γάλλος εργάζεται ως άμεσος συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα