Ομάδα στη Μοζαμβίκη μπήκε στο γήπεδο πηδώντας τον τοίχο υπό τον φόβο μαύρης μαγείας (vid)

Newsroom
Ομάδα στη Μοζαμβίκη μπήκε στο γήπεδο πηδώντας τον τοίχο υπό τον φόβο μαύρης μαγείας (vid)

bet365

Ποδοσφαιριστές ομάδας της Μοζαμβίκης σκαρφάλωσαν στον οροφή του μικρού λεωφορείου που τους μετέφερε για να πηδήξουν στον τοίχο του γηπέδου κι από εκείνα μπουν μέσα, φοβούμενοι μαύρη μαγεία.

Βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους παίκτες της Toros Negros ομάδας της Μοζαμβίκης να μπαίνουν με τον πιο παράδοξο τρόπο στο στάδιο Ferroviário de Nampula, πηδώντας τον τοίχο, φοβούμενοι τη μαύρη μαγεία.

Πιο συγκεκριμένα, όταν το πούλμαν που τους μετέφερε επρόκειτο να μπει στον περιβάλλοντα χώρου του σταδίου, ο οδηγός κάτι παρατήρησε ο οδηγός. Μαύρη μαγεία, σκέφτηκε, και σταμάτησε αμέσως. Αφού ειδοποίησε την ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας, Chamboco, δεν δίστασε και διέταξε όλους να βγουν από το όχημα.

Τελικώς όλοι οι ποδοσφαιριστές πήδηξαν τον τοίχο του γηπέδου για να αποφύγουν να περάσουν από την κεντρική είσοδο που... είχε μαγεία. Η στρατηγική του Chamboco απέδωσε καρπούς αφού οι «Μαύροι Ταύροι» επικράτησε 2-0 των γηπεδούχων και βρίσκονται επτά πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Τελευταία Νέα