Κασάμι: Η κόρη του Μπερλουσκόνι πήρε διαζύγιο και κάνει διακοπές στη Σαρδηνία με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Newsroom
Κασάμι: Η κόρη του Μπερλουσκόνι πήρε διαζύγιο και κάνει διακοπές στη Σαρδηνία με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

bet365

Η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ελεονώρα μετά το διαζύγια με τον επί έντεκα χρονια σύζυγο της εθεάθη να κάνει διακοπές στη Σαρδηνία με τον πρών μέσο του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, με τον οποίο φέρεται να είναι ζευγάρι.

Στις 10 Αυγούστου ανακοινώθηκε το διαζύγιο της κόρης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ελεονώρα με τον επί έντεκα χρονια σύζυγο της, Γκι Μπινς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία το ζευγάρι χώρισε λόγω περιστατικού απιστίας του μοντέλου από την Αγγλία. Πάντως η εντυπωσιακή κόρη του «Καβαλιέρε» έχει ήδη βρει νέο σύντροφο και μάλιστα πρόκειται για... γνώριμο της Super League.

O λόγος για τον πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι. Οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαρδηνία στο υπερπολυτελές σκάφος MAGNUM 70 του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Μίλαν και νυν της Μόντσα. Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Chi» ο Ελβετός χαφ και η Ελεονώρα Μπερλουσκόνι γνωνίστηκαν σε κοινή παρέα στο Μιλάνο και είναι μαζί εδώ και ένα εξάμηνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα