Tι παίζουμε σήμερα Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αρη: Η Kingbet βρήκε τα σωστά σημεία

Newsroom
Tι παίζουμε σήμερα Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αρη: Η Kingbet βρήκε τα σωστά σημεία

bet365

Τρεις ομάδες είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τρεις έχουμε και σήμερα.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από το πρώτο ματς της Βουλγαρίας και «πλήρωσε» ξανά τα αβίαστα λάθη των αμυντικών του, με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ νωρίς εκτός συνέχειας σε μια διοργάνωση όπου την περασμένη σεζόν έφτασε στα προημιτελικά (αποκλείστηκε από τη Μαρσέιγ με δύο ήττες, 2-1 στη Γαλλία και 1-0 στη Θεσσαλονίκη).

Ούτε ο Ολυμπιακός όμως τα πήγε καλύτερα μιας και η πιο «δουλεμένη» Μακάμπι Χάιφα έκανε... παρέλαση στο Φάληρο, επικρατώντας με 4-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League. Αν και μιλάμε για μια ομάδα που έχει μάθει να παίρνει μέρος στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη Γηραιά Ήπειρο, αυτό που στοίχισε περισσότερο στους «ερυθρόλευκους» ήταν το γεγονός ότι έδειξαν σημάδια αποσύνθεσης στην αναμέτρηση της Ελλάδας.

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας προγνωστικά

Πλέον καλούνται να κάνουν το καθήκον τους για να μην τεθεί εν αμφιβόλω η παρουσία σε όμιλο. Αντιμετωπίζουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και σε περίπτωση που την αποκλείσουν θα εξασφαλίσουν μια θέση στα group του Conference League και θα συνεχίσουν το κυνήγι της παρουσίας στους ομίλους του Europa League. Οι Σλοβάκοι αποχαιρέτησαν την κορυφαία διοργάνωση, μετά την εντός έδρας συντριβή με 4-1 από τη Φερεντσβάρος.

Μπορεί να είχαν φύγει νικητές από την Ουγγαρία με 2-1 αλλά στην Μπρατισλάβα υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους βρέθηκαν στο διάβα του Ολυμπιακού. Μιλάμε λοιπόν για ένα ζευγάρι με τους Πειραιώτες να είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Έχουν πάντως τόσο την ποιότητα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα όσο και τις αμυντικές αδυναμίες που μας επιτρέπουν να ποντάρουμε στον συνδυασμό G/G και Over στο Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρης προγνωστικά

Αφήνουμε το Champions League και μεταφερόμαστε στο Conference, όπου ο Άρης δημιούργησε αρκετές προσδοκίες με την εικόνα του στα δύο ματς με την Γκόμελ. Κανείς δεν παραγνωρίζει βέβαια πως όλοι οι οιωνοί ήταν υπέρ του. Αντιμετώπιζε μια ομάδα υποδεέστερη, δίχως ευρωπαϊκή εμπειρία και με τα δύο ματς να λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αίτημα των Λευκορώσων. Αυτό δεν αναιρεί εντούτοις το γεγονός πως η παρουσία των ποδοσφαιριστών του Μπούργος, ειδικότερα από τη μέση και μπροστά, ήταν εξαιρετική για μια ομάδα που βρίσκεται στο ξεκίνημα της σεζόν και έχοντας υποστεί ριζική αλλαγή στη βασική ενδεκάδα της.

Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για τον Άρη. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί να συγκριθεί με την Γκόμελ και ο βαθμός επικινδυνότητας για κάποια λάθη που είδαμε στα μετόπισθεν των «κιτρίνων» αυξάνεται. Παράλληλα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα «καυτό» κοινό με το Τελ Αβίβ (ειδικά αυτή την εποχή και τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν) να μην είναι εύκολα διαχειρίσιμο για καμία ομάδα. Στους Θεσσαλονικείς όμως υπάρχει πίστη αλλά και «δίψα» για μια καλή πορεία. Όσον αφορά τα προγνωστικά, δεν θα μπλέξουμε με σημείο στο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης.

Αν ένας παίκτης έχει ήδη «κλέψει» την καρδιά των οπαδών του Άρη με την εκτελεστική δεινότητά του, αυτός είναι το δίχως άλλο ο Αντρέ Γκρέι. Ο 31χρονος Τζαμαϊκανοάγγλος επιθετικός σημείωσε τέσσερα τέρματα στις δύο αναμετρήσεις με τους Λευκορώσους και δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποτελώντας την «αιχμή του δόρατος» στα πλάνα του Μπούργος. Δεν θα προκαλέσει εντύπωση λοιπόν να συνεχίσει το σερί του και στο Ισραήλ στο αποψινό παιχνίδι.

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της για φέτος, επιστρέφοντας στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις μετά από μια πενταετία. Η κληρωτίδα πάντως δεν της έκανε τη χάρη και την έφερε απέναντι σε ένα έμπειρο και «στρωμένο» σύνολο. Η Σλάβια Πράγας είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, έστω και αν πριν από δέκα χρόνια οι αποδόσεις θα ήταν ανάποδα.

Μοιάζει δύσκολο να βρούμε ένα ιδανικό ποντάρισμα από το συγκεκριμένο ματς. Οι Τσέχοι προέρχονται από δύο επίσημες «προπονήσεις», αφού απέκλεισαν τη Σεντ Τζόζεφ από το Γιβραλτάρ με συνολικό σκορ 11-0. Από την άλλη, οι «πράσινοι» δίνουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν και όσο και αν έχει διατηρηθεί ο περσινός βαθμός ομοιογένειας, μένει να φανεί η προσαρμογή των αποκτημάτων του καλοκαιριού. Βλέπουμε ένα κλειστό ματς με το Under να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης στο Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός, αλλά θα τα πούμε πολύ πιο ξεκάθαρα στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης» σε επτά βράδια.

 

Τελευταία Νέα