K-League Stars - Τότεναμ 3-6: Ξέσπασμα για τους Λονδρέζους στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό (vid)

Newsroom
K-League Stars - Τότεναμ 3-6: Ξέσπασμα για τους Λονδρέζους στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό (vid)

bet365

Η σκληρή δουλειά της Τότεναμ στην προετοιμασία απέδωσε καρπούς στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό, με τους Κέιν - Σον να οδηγούν το σύνολο του Κόντε σε μια άνετη νίκη με 6-3 απέναντι στην K-League Stars.

Ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να έβγαλε το... λάδι στους ποδοσφαιριστές του με τις αλλεπάλληλες προπονήσεις κατά την preseason περιοδεία τους στην Νότια Κορέα, όμως φαίνεται πως η σκληρή δουλειά αρχίζει να φέρνει αποτελέσματα. Στο πρώτο της κιόλας φιλικό επί ασιατικού εδάφους, η Τότεναμ πετούσε.. φωτιές απέναντι στην all star team του κορεάτικου πρωταθλήματος και ξέσπασε με το διόλου φειδωλό σκορ 6-3, το οποίο οφείλει εν πολλοίς (για ακόμη μια φορά) στο εντυπωσιακό δίδυμο Κέιν - Σον.

Το δρόμο για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Ντάιερ στο 30΄, με τον Τσο Γκε Σουνγκ να ισοφαρίζει για την K-League Stars στο 45+2΄. Το δεύτερο μέρος ωστόσο εξελίχθηκε σε μονόλογο των Spurs, οι οποίοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 47΄με αυτογκόλ του Κιμ Γιν Χιέοκ προτού ο Βελβαϊκ διαμορφώσει το 2-2 τέσσερα λεπτά αργότερα. Παρά την γρήγορη απάντηση που δέχθηκε, η Τότεναμ δεν είχε διάθεση να ρίξει ταχύτητα και με μπροστάρηδες τους Σον και Κέιν που ανέλαβαν δράση έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Αρχικά στο 54΄ο Άγγλος έγραψε το 3-2 και παρέδωσε στον Κορεάτη τη σκυτάλη για ακόμα ένα γκολ (68΄), με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 4-3 με τον Αμάνο στο 71΄. Κέιν και Σον ωστόσο πρόσθεσαν από ένα ακόμα γκολ στο... σακούλι και έβαλαν τέλος στη σεμνή τελετή, εμπνέοντας την Τότεναμ για ένα ιδανικό ποδαρικό στα φιλικά του καλοκαιριού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα