Το κόψιμο του Κάραγκερ στον πιο γρήγορο άνθρωπο του κόσμου και η... καζούρα (vid)

Newsroom
Το κόψιμο του Κάραγκερ στον πιο γρήγορο άνθρωπο του κόσμου και η... καζούρα (vid)

bet365

Ο Τζέιμι Κάραγκερ κλήθηκε να σταματήσει τον Τζαμαϊκανό θρυλικό σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ την Κυριακή (12/6) σε φιλανθρωπικό ματς και η αντίδρασή του ήταν επική!

ΓπθυΟ άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ ξεκίνησε στην άμυνα της Αγγλίας στο φιλανθρωπικό αγώνα κόντρα στα αστέρια της FIFA -World XI- και του ανατέθηκε το δύσκολο έργο της αναχαίτισης του Γιουσέιν Μπολτ.

Ο 44χρονος πλέον Κάραγκερ είχε δουλειά από νωρίς στη φιλική αναμέτρηση Soccer Aid, καθώς ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έγινε απειλητικός μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή των Άγγλων, όμως ο άλλοτε διεθνής αμυντικός δεν ξέχασε την... τέχνη του αποσοβώντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Το «f**king hell» μετά την μονομαχία τους, ήταν ίσως και απόρροια της ανακούφισης που πρόλαβε τον σπουδαίο αθλητή!

Μάλιστα ο σχολιαστής της βρετανικής τηλεόρασης δεν άφησε μάλιστα ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για καζούρα, γράφοντας στο twitter: «Όταν ο Μπολτ σου λέει ότι δεν είσαι τόσο γρήγορος πια», με τον Τζαμαϊκανό να γελάει.

Για τα τυπικά η ομάδα του Μπολτ ήταν αυτή που γέλασε τελευταία καθώς επικράτησε της Αγγλίας στα πέναλτι.

Δείτε εδώ την επέμβαση του Άγγλου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα