Γαλλία – Ουκρανία: Ο Καμαβινγκά έκανε δώρο σε όλους τους αντιπάλους τις φανέλες των «τρικολόρ» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γαλλία – Ουκρανία: Ο Καμαβινγκά έκανε δώρο σε όλους τους αντιπάλους τις φανέλες των «τρικολόρ» (vid)

bet365

Λίγο μετά το ματς της Γαλλίας με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro U-21, οι «τρικολόρ» έκαναν υπέροχη κίνηση δωρίζοντας όλες τις φανέλες στους αντιπάλους τους, ως ένδειξη τιμής και συμπαράστασης για όσα βιώνει η πατρίδα του.

Το παιχνίδι της Πέμπτης που διεξήχθη στην Πόλη για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ηλικιακού επιπέδου κ-21, ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 3-3, με τους Ουκρανούς να καταφέρνουν να επιστρέψουν στο σκορ από το εις βάρος τους 3-1 που είχε διαμορφωθεί στο 25ο λεπτό.

Λίγο μετά το ματς και με επιθυμία των Γάλλων να δείξουν στους Ουκρανούς πως βρίσκονται στο πλευρό τους και θέλουν να τους δώσουν δύναμη καταλαβαίνοντας πως η πατρίδα τους βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη με τον πόλεμο, ο Καμαβινγκά πήγε στ' αποδυτηριά τους και έδωσε σε όλους φανέλες από το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα