Ο γεροΓιοβάισα λέει: «Και στο Κάρντιφ θα γίνει ματσάρα...»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα λέει: «Και στο Κάρντιφ θα γίνει ματσάρα...»

bet365

Ο γεροΓιοβάισα τρελάθηκε με την Ουκρανία, θέλει να τη δει στο Μουντιάλ, αλλά στο Κάρντιφ καλή μπάλα θα παίξει και η Ουαλία.

Τι ματσάρα έγινε στη Σκωτία ρε σύντροφοι! Το φώναζα... σε μένα, μην ξεγράψεις τους Ουκρανούς, μπορεί να μην έχουνε κάνει ούτε μια προπόνηση μαζί, μπορεί το μυαλό να είναι μόνο στους ανθρώπους τους που ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, όμως είναι καλύτερη ομάδα από τους Σκωτσέζους. Τρομερό πάθος από τους Ουκρανούς, σούπερ επιθετική λειτουργία, έβαλαν δύσκολα στους Σκωτσέζους που περίμεναν μια εύκολη επικράτηση. Σας το λέω σύντροφοι, δεν θα κλειστεί ούτε στο Κάρντιφ, αλλά και η Ουαλία δε θα φοβηθεί το ματσάκι. Ομάδα με παραστάσεις που δεν θα κλειστεί να περιμένει την αντίπαλό της. Εντός έδρας παραμένει δυνατή, θα παρουσιαστεί κομπλέ και περιμένω ματσάρα! Πρώτη επιλογή το g/g που προσφέρεται στο 2.03. Καλό; Πολύ καλό!

Ωρα Ελλάδας, ώρα πρόκρισης. Σύντροφοι ηρεμία, δεν θα την γκαντεμιάσω. Δεν θα πάω με σημείο, αν και μου αρέσει το διπλό!

Τόσο η Ελλάδα όσο και το Κόσοβο έδειξαν με το... καλημέρα των νέων τεχνικών πως δίνουν ιδιαίτερα βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Είναι ξεκάθαρη προτεραιότητά τους να κρατήσουν το μηδέν. Η Εθνική θα επιδιώξει να θωρακίσει την άμυνα και να σκοράρει όπως έκανε στο Μπέλφαστ. Το under 2.5 αρέσει στο 1.54!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα