ΕΠΟ: Πρόεδρος για δύο ημέρες ο Παπαχρήστος και Β' αντιπρόεδρος ο Μποροβήλος

ΕΠΟ: Πρόεδρος για δύο ημέρες ο Παπαχρήστος και Β' αντιπρόεδρος ο Μποροβήλος

bet365

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. μετά την τρίμηνη αργία των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη.

Ως γνωστόν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε με τρίμηνη αργία τους Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη για τη γνωστή υπόθεση των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League. Ο Παναγιώτης Δημητρίου υπήρξε αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ, ο Αστέριος Αντωνίου αντιπρόεδρος και ο Κλέαρχος Τζαφέρης ο ταμίας.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τα στελέχη αυτά. Ο Παπαχρήστος - με ενασχόληση σε επίπεδο Εθνικών ομάδων στην Ομοσπονδία - θα είναι αναπληρωτής πρόεδρος για 2 ημέρες στη θέση του Δημητρίου, καθώς την 1η Ιουνίου θα εκλεγεί ο Μπαλτάκος και ο Μποροβήλος αναφέρεται ως Β' αντιπρόεδρος, με τον Κιουπτσίδη να παίρνει τη θέση του Αντωνίου.

Η ανακοίνωση:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά τη συνεδρίαση προχώρησε σε αναδιάρθρωση της σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής ως εξής:

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Τάκης Παπαχρήστος

Α’ Αντιπρόεδρος: Δημοσθένης Κουπτσίδης

Β' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μποροβήλος

Ταμίας: Αγγελος Δανιήλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα