Ντιναμό Δρέσδης: Υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία η ομάδα του Βλαχοδήμου, επέστρεψε στην Zweite Liga η Καϊζερσλάουτερν

Ντιναμό Δρέσδης: Υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία η ομάδα του Βλαχοδήμου, επέστρεψε στην Zweite Liga η Καϊζερσλάουτερν

bet365

Η Καϊζερσλάουτερν μετά από τέσσερα χρόνια στην τρίτη κατηγορία νίκησε στα μπαράζ τη Ντιναμό Δρέσδης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με 2-0 και επέστρεψε στην Zweite Liga, ενώ η ομάδα του Έλληνα εξτρέμ υποβιβάστηκε.

Tην επιστροφή της στην Zweite Liga μετά από τέσσερις σεζόν εξασφάλισε η Καϊζερσλάουτερν. Η ιστορική γερμανική ομάδα στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) στα μπαράζ παραμονής/ανόδου στην δεύτερη κατηγορία νίκησε τη Ντιναμό Δρέσδης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με 2-0 και πήρε την άνοδο.

Ο Χάμσλικ στο 60' άνοιξε το σκορ και τον δρόμο της ανόδου και στο 90+2' ο Χέρτσερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και τελείωσε το ματς, με την τρίτη ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας να πανηγυρίζει και τη 16η της Bundesliga 2 να βιώνει τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Μετά το δεύτερο γκολ της Λάουτερν, το ματς διακόπηκε προσωρινά, καθώς έπεσαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μπήκε αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους και στο 85' έφτασε κοντά στο γκολ ισοφάρισης, όμως ο κίπερ της Καϊζερσλάουτερν κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα