Ντιναμό Δρέσδης: Υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία η ομάδα του Βλαχοδήμου, επέστρεψε στην Zweite Liga η Καϊζερσλάουτερν

Ντιναμό Δρέσδης: Υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία η ομάδα του Βλαχοδήμου, επέστρεψε στην Zweite Liga η Καϊζερσλάουτερν

bet365

Η Καϊζερσλάουτερν μετά από τέσσερα χρόνια στην τρίτη κατηγορία νίκησε στα μπαράζ τη Ντιναμό Δρέσδης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με 2-0 και επέστρεψε στην Zweite Liga, ενώ η ομάδα του Έλληνα εξτρέμ υποβιβάστηκε.

Tην επιστροφή της στην Zweite Liga μετά από τέσσερις σεζόν εξασφάλισε η Καϊζερσλάουτερν. Η ιστορική γερμανική ομάδα στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) στα μπαράζ παραμονής/ανόδου στην δεύτερη κατηγορία νίκησε τη Ντιναμό Δρέσδης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με 2-0 και πήρε την άνοδο.

Ο Χάμσλικ στο 60' άνοιξε το σκορ και τον δρόμο της ανόδου και στο 90+2' ο Χέρτσερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και τελείωσε το ματς, με την τρίτη ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας να πανηγυρίζει και τη 16η της Bundesliga 2 να βιώνει τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Μετά το δεύτερο γκολ της Λάουτερν, το ματς διακόπηκε προσωρινά, καθώς έπεσαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μπήκε αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους και στο 85' έφτασε κοντά στο γκολ ισοφάρισης, όμως ο κίπερ της Καϊζερσλάουτερν κράτησε ανέπαφη την εστία του.

 

Τελευταία Νέα