Η KingBet βρήκε σημεία σε Ιταλία, Τουρκία και NBA

Newsroom
Η KingBet βρήκε σημεία σε Ιταλία, Τουρκία και NBA

bet365

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Πιστοί στο ραντεβού μας με το gazzetta.gr, θα κάνουμε την περιήγησή μας στο κουπόνι με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Δύο ποδοσφαιρικές και μια μπασκετική οι επιλογές για αυτή την Κυριακή. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, πάμε να δούμε τι έχουμε.

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον ως προς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στη Super Lig της Τουρκίας. Τελευταία αγωνιστική εν εξελίξει και η διαφορά της τέταρτης Μπασάκσεχιρ με την πέμπτη Αλάνιασπορ είναι μόλις ένας βαθμός. Δεδομένα χρειάζονται αμφότερες τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητες ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με την πρώτη να έχει το προβάδισμα. Απέναντι στην πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ εντός έδρας η Μπασάκσεχιρ, στην έδρα της Καραγκουμρούκ η Αλάνιασπορ. Και τα δύο ματς στις 16:00.

Αήττητη έξι ματς η Καραγκουμρούκ (4-2-0) αλλά χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, από τρεις σερί νίκες η Αλάνιασπορ που σημείωσε 2+ γκολ σε καθεμία απ’ αυτές. Υποχρεωμένη να μπει δυνατά στο ματς, να πάρει προβάδισμα με το… αυτί στο αποτέλεσμα της Μπασάκσεχιρ. Εχει λογική και αξία το over 1,5 γκολ της Αλάνιασπορ σε απόδοση 1.83, που μπορούν να βγουν και από ημίχρονο.

Αργά το βράδυ ταξιδεύουμε προς Ιταλία μεριά. Σημαντικό ματς στο κουπόνι ΟΠΑΠ η ρεβάνς ημιτελικών ανόδου στη Serie B με τη Μόντσα να υποδέχεται την Μπρέσια. Με την Πίζα να τις περιμένει, η αποψινή γηπεδούχος έχει σαφές προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου ματς. Δύο νίκες στην έδρα της Μπρέσια (2-0 στην κανονική διάρκεια, 2-1 στα πλέι οφ) πέτυχε η Μόντσα, ισόπαλο 1-1 το εντός πριν από ένα μήνα. Δεδομένου ότι με «Χ» παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό, είναι ένα σημείο με απόδοση που φτάνει το 3.05.

Κλείνουμε την τριάδα μας με μπάσκετ. Μεταφερόμαστε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και τον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας. Το ματς με τεράστιο ενδιαφέρον στις στοιχηματικές εταιρίες Ελλάδα, είναι το Ντάλας Μάβερικς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (στις 04:00 τα ξημερώματα). Η παρέα του Κάρι έχει ήδη το προβάδισμα με 2-0, όσο κι αν έχει προσπαθήσει για το αντίθετο ο «τεράστιος» Λούκα Ντόντσιτς. Ειδικά στο δεύτερο ματς της σειράς, προηγήθηκε με 58-72 στο ημίχρονο, έχοντας ήδη 26 πόντους. Αρκούσε η 3η περίοδος για να γίνει το 83-85 και το 2-0.

Απόψε όμως τα πράγματα αναμένονται εντελώς διαφορετικά. Περιμένουμε αντίδραση από το Ντάλας που δεν θέλει να φύγει με «σκούπα» από αυτή τη σειρά. Θα πρέπει να σφίξει την άμυνά του, να παίξει καλύτερη περιφερειακή άμυνα και να κάνει το 2-1. Πιστεύουμε ότι θα το πράξει και θα μειώσει το σκορ σήμερα. Θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από το 1.76, αλλά ακόμη κι έτσι θα το τιμήσουμε.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

 

Τελευταία Νέα