Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Πορτογαλία στο επίκεντρο

Newsroom
Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Πορτογαλία στο επίκεντρο

bet365

Σάββατο σημαίνει ταμείο για τους παίκτες του στοιχήματος με την βοήθεια της G Bet.

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος στην Πορτογαλία και η Πόρτο χρειάζεται έναν βαθμό για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια έχοντας απόσταση έξι πόντων από τη Σπόρτινγκ. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα την Μπενφίκα. Τι καλύτερο για τους παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να πανηγυρίσουν μέσα στο σπίτι του αιώνιου εχθρού τους... Οι «δράκοι» έχουν πάρει τον αέρα της Μπενφίκα έχοντας ρεκόρ 6-2-0 στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Συν τοις άλλοις οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων σκέφτονται ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς θα τερματίσουν σίγουρα στην τρίτη θέση. Στο 2.25 το διπλό.

Στη Λιγκ 2 της Αγγλίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Δύο ομάδες εξασφάλισαν την άνοδο, πέντε ομάδες παλεύουν για την 3η θέση και επιπλέον δύο προσπαθούν να μπουν στα πλέι οφ. Απλά χαμός.
Στα βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια κρύβεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στο Νιούπορτ – Ρότσντεϊλ, η φιλοξενούμενη πρόκειται για μια από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες φέτος μετρώντας εσχάτως 6 ήττες. Η Νιούπορτ είναι η μόνη ομάδα που στο γήπεδό της έχει σκοράρει 40 φορές φέτος. Προηγήθηκαν 4 διαδοχικές ήττες στο «Ρόντνεϊ Παρέιντ» και έχει την ευκαιρία στο φινάλε να διορθώσει τα πράγματα. Στο 1.95 ο άσος επιλέγεται.

Τελευταία αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με την Μπρίστολ Σίτι. Η μεν γηπεδούχος έκανε εξαιρετική πορεία, δίκαια μπήκε στην πρώτη εξάδα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα πλέι οφ. Συνεπώς θα αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Το ίδιο ισχύει και για τη φιλοξενούμενη, η οποία έχει ξεμείνει εδώ και καιρό από στόχους. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, αλλά αμυντικά είναι ευάλωτη. Οσοι ψάξετε σε στοιχηματικά app μπορείτε να βρείτε την επιλογή goal/goal και over σε απόδοση 2.05.

Για αρκετό καιρό ο Ατρόμητος κινδύνευε με υποβιβασμό, όμως συνήλθε και ξέφυγε τον κίνδυνο. Σήμερα φιλοξενεί τον Ιωνικό που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα πλέι άουτ, όπως άλλωστε και ο αντίπαλός τους. Και οι δύο έχουν στόχο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να επιβεβαιωθεί το καλοπληρωμένο (στο 2.20) over: ο Ιωνικός έχει φέρει 5 over στους 6 τελευταίους αγώνες τους, ενώ και ο Ατρόμητος προέρχεται από 3 διαδοχικά goal/goal.

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο στόχαστρο. Η Σασσουόλο φιλοξενεί στο «Μαπέι Στέιντιουμ» την Ουντινέζε για την ιταλική Σέριε Α. Και οι δύο έχουν εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την παραμονή και μάχονται για να τερματίσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Από τις αρχές Απριλίου η Ουντινέζε είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στη Σέριε Α: 18. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η Σασσουόλο έχει δεχτεί 12 τέρματα που είναι ο δεύτερος χειρότερος απολογισμός στην κατηγορία. Θα πρόκειται για έκπληξη αν δεν δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ μπροστά και στις δύο εστίες. Στο 2.32 προσφέρεται η συνδυαστική επιλογή goal/goal και over 3,5.

 

Τελευταία Νέα