«Καναρίνια» και «λύκοι» γλυκιά μου: Η Kingbet δε σταματά ούτε τη Μ. Παρασκευή

Newsroom
«Καναρίνια» και «λύκοι» γλυκιά μου: Η Kingbet δε σταματά ούτε τη Μ. Παρασκευή

bet365

«Πάντα στον κόσμο θα ‘ρχεται Παρασκευή Μεγάλη και κάποιος θα σταυρώνεται για να σωθούν οι άλλοι» έγραψε ο σπουδαίος Νίκος Γκάτσος και κατά κοινή ομολογία η συγκεκριμένη μέρα έχει μια ιδιαίτερη σημειολογία.

Ο,τι και αν πιστεύεις, σε όποιον Θεό και αν προσεύχεσαι, αναμφίβολα γοητεύεσαι από την κατανυκτικότητα των ύμνων που «ντύνουν» τα Αγια Πάθη.

Αν υπάρχει κάτι όμως που μπορεί να διώξει τη μουντάδα της ημέρας και να φέρει χαρά στη ζωή μας (ίσως και να συνεισφέρει στο να αγοράσουμε μεγαλύτερο οβελία για μεθαύριο), αυτό είναι οι στοιχηματικές επιλογές και το κέρδος το οποίο κυνηγάμε ως άλλοι Indiana Jones.

Μετά τις θρησκευτικές αναφορές λοιπόν, πάμε γοργά γοργά στο... ζουμί. Ξεκινάμε από το τουρκικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την αναμέτρηση μεταξύ Ρίζεσπορ και Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι περιμένουν πλέον τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού τους. Βρίσκονται στο -10 από τη σωτηρία και με πέντε αγωνιστικές ακόμα στο καλεντάρι, πολύ δύσκολα θα φτάσουν στο «θαύμα». Είναι σαν να πιστεύει κανείς ότι δεν θα πάρει τελικά το τρόπαιο ο Γιάννος, το masterchef φαβορι.

Από την άλλη, τα «καναρίνια» του Ισμαήλ Καρτάλ έχουν αφήσει πίσω τους τις απογοητευτικές εμφανίσεις των προηγούμενων μηνών. Βέβαια, δεν μοιάζουν ικανοί να «κλέψουν» τον τίτλο από την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα – Σιώπη, αλλά τουλάχιστον έχουν μετατραπεί σε φαβορί για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που χαρίζει ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν. Στήριγμά μας λοιπόν οι φιλοξενούμενοι, από τους οποίους θέλουμε παράλληλα να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές (έχουν πέντε σερί νίκες στις οποίες πέτυχαν τουλάχιστον δύο γκολ) για να επιβεβαιώσουν το ελκυστικό 2.07.

Αφήνουμε τη γειτονική χώρα και μεταφερόμαστε στη Γερμανία και την κορυφαία κατηγορία του εγχώριου ποδοσφαίρου. Βόλφσμπουργκ εναντίον Μάιντς στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι «λύκοι» προέρχονται από ντροπιαστική εξάρα στην κοιλάδα του Ρουρ, με την Ντόρτμουντ να τους συντρίβει με 6-1. Μπορεί να βρίσκονται στο +6 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, αλλά η παραμονή τους δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη. Με δεδομένο μάλιστα πως τα τρία εναπομείναντα ματς είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά, το τρίποντο σήμερα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Την επόμενη εβδομάδα φιλοξενείται από τη Στουτγκάρδη (παλεύει για να σωθεί) και τη μεθεπόμενη από την Κολωνία (προσπαθεί να προλάβει την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη). Στο φινάλε υποδέχεται τη σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Μπάγερν, η οποία όμως δεν συνηθίζει να χαρίζει αγώνες. Αρα, κόντρα στη Μάιντς η Βόλφσμπουργκ οφείλει να... καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και να μην μπλέξει με τα ατελείωτα σενάρια που αφορούν την παραμονή.

Απέναντί της θα βρεθεί απόψε μια ομάδα, η οποία δεν έχει πλέον κάποιον ρεαλιστικό στόχο. Δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά δεν μπορεί παράλληλα να προλάβει τα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Ετσι, παρατηρώντας και τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα (έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές), το 2.55 του άσου μπαίνει στις επιλογές μας.

 

Τελευταία Νέα