Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πρικαρπάτια της δεύτερης κατηγορίας... κατατάχθηκε στον στρατό (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πρικαρπάτια της δεύτερης κατηγορίας... κατατάχθηκε στον στρατό (vid)

bet365

Σχεδόν όλα τα μέλη της Πρικαρπάτια, την δεύτερης κατηγορίας του ουκρανικού ποδοσφαίρου, πήραν την απόφαση να καταταχθούν στον στρατό για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους από την εισβολή των Ρώσων.

Η Πρικαρπάτια είναι μια ουκρανική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ουκρανίας και σαν ομάδα... κατατάχθηκε στον στρατό για να υπερασπιστεί την πατρίδα της από την εισβολή των Ρώσων! Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου 14 ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου ορκίστηκαν στον στρατό και είναι έτοιμοι να ριχτούν στο πεδίο της μάχης.

«Υπήρχε φόβος όχι μόνο να υπηρετήσουμε, αλλά να παρέμβουμε, γιατί εδώ είναι επαγγελματίες στον τομέα τους. Ξέρουν καλά τι να κάνουν. Είναι σαν να πας έναν ποδοσφαιριστή τοπικού σε μια επαγγελματική ομάδα και αυτό είναι που με κράτησε λίγο πίσω. Να μην γίνω βάρος.

Όταν όμως ο στρατιωτικός επίτροπος μας εξήγησε ότι θα μας εκπαιδεύσουν σταδιακά, θα μας έδιναν τα βασικά και θα μας έδειχναν πώς να κρατάμε όπλα, να πολεμάμε και να υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία, αποφασίσαμε και ενταχθήκαμε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Μας έμαθαν πώς να αποσυναρμολογούμε, να καθαρίζουμε και να πυροβολούμε. Όλα είναι σταδιακά. Πηγαίνουμε σε υπηρεσία φρουράς, υπηρετούμε», είπε ο χαφ της ομάδας, Βασίλ Τσιούτσιουρα.

 

Τελευταία Νέα