Επιτροπή Δεοντολογίας: Πήρε αναβολή για 27/04 η υπόθεση για το αίτημα έκπτωσης των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη

Δημήτρης Τομαράς
Όπως ακριβώς αναμενόταν και είχε προκύψει από το ρεπορτάζ η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν θα δικάσει την Παρασκευή την υπόθεση των τριών.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είχε προγραμματίσει για τις 3 το μεσημέρι συνεδρίαση για το αίτημα και τις ενέργειες από την πλευρά των ΑΕΛ / Κούγια για την έκπτωση των Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος), Αντωνίου (αντιπρόεδρος) και Τζαφέρη (ταμίας). Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα η αναβολή ήταν το πλέον πιθανό σενάριο και αυτό ακριβώς έγινε μετά και τα σχετικά αιτήματα των νομικών εκπροσώπων των τριών στελεχών.

Έτσι ορίστηκε για τις 27/4 η εκδίκαση της υπόθεσης (και ίδια ώρα στις 15:00). Παράλληλα μένει να διευκρινιστεί εάν η υπόθεση είναι σε ερευνητικό ή σε δικαστικό επίπεδο (φαίνεται πως ισχύει το δεύτερο), διότι εάν είναι σε δικαστικό επίπεδο παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των ποινών εφόσον αποδειχθεί δόλος των μελών αυτών (η Δεοντολογίας ερευνά εάν υπάρχει δόλος ή αμέλεια) για την απόφαση σχετικά με τη Super League 2 και το μεταγραφικό πλαίσιο αλλά και το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League. Θυμίζουμε πως το Διαιτητικό είχε δικαιώσει την ΑΕΛ για το σκέλος της αδειοδότησης των ομάδων της Football League αλλά όχι στο σκέλος της έκπτωσης των μελών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, που είναι οι τρεις αυτοί παράγοντες της Ομοσπονδίας.

@Photo credits: INTIME