Βέλγιο: Οριστική διακοπή στο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Μπέερσχοτ μετά από επεισόδια των φιλοξενούμενων (vid)

Βέλγιο: Οριστική διακοπή στο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Μπέερσχοτ μετά από επεισόδια των φιλοξενούμενων (vid)

bet365

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Βελγίου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και τη Μπέερσχοτ διεκόπη οριστικά μετά από «ντου» οπαδών των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και στο ματς κόντρα στην Αντβέρπ νωρίτερα στη σεζόν.

Νέα έκτροπα στην εξέδρα στιγμάτισαν την αγωνιστική στο Βέλγιο και τη Jupiler League. Το τοπικό ντέρμπι της πρωτοπόρου, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ κόνυτρα στην ουραγό Μπέερσχοτ διεκόπη οριστικά στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από «χάος» που προκάλεσαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πετώντας φωτοβολίδες και εισβάλλοντας τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στο διάζωμα των γηπεδούχων!

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και με το σκορ στο 0-0, με τον ρέφερι Μπουκό να διατάσσει την προσωρινή διακοπή του ματς και την αστυνομία να σχηματίζει κλοιό μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να αποτρέψει τους ultras της Μπέερσχοτ. Σύντομα η σύρραξη γενικεύθηκε και μετά από αρκετή ώρα ο Βέλγος διαιτητής έληξε οριστικά την αναμέτρηση.

Το φύλλο αγώνα βαραίνει τους φιλοξενούμενους και το ματς όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στα χαρτιά υπέρ της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, εξέλιξη που συμφέρει απολύτως τον ιστορικό βελγικό σύλλογο στην πορεία πρωταθλητισμού που διανύει ως νεοφώτιστος, 48 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην 1η κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στη σεζόν που οι οπαδοί της Μπέερσχοτ πρωταγωνιστούν σε έκτροπα, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν επιχειρήσει ξανά «ντου» εκτός έδρας, στο γήπεδο της Αντβέρπ.

 

Τελευταία Νέα