Η Kingbet το έκανε ξανά: 3/3 την Τετάρτη και τώρα πάει σε Europa και Conference

Newsroom
Η Kingbet το έκανε ξανά: 3/3 την Τετάρτη και τώρα πάει σε Europa και Conference

bet365

Προκαλεί το αμφίσκορο στη Μασσαλία, ισορροπία στο Λονδίνο

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε η ώρα για προγνωστικά ποδοσφαίρου και στα προημιτελικά Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Τρίτη διαδοχική ευρωπαϊκή βραδιά. Οκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει συνολικά το πρόγραμμα. Πρώτοι αγώνες. Σε μία εβδομάδα από σήμερα οι ρεβάνς.

Αναμφισβήτητα τα φώτα όσον αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον πέφτουν στο «Βελοντρόμ». Εκεί ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μαρσέιγ σε ένα ιστορικό για τον Δικέφαλο του Βορρά παιχνίδι. Από εκεί προκύπτει και η πρώτη επιλογή μας, αφού οι στοιχηματικές εταιρίες φαίνεται πως έχουν κάνει ξεκάθαρο λάθος στη διαμόρφωση των τιμών του σετ.

Σωστό φαβορί η γαλλική ομάδα βάσει ονόματος, μπάτζετ, ρόστερ αλλά και έδρας. Από τις τιμές όμως δεν λείπει η υπερβολή. Πολλοί οι «κανόνες» που έχουμε δει να καταρρέουν στο πέρασμα των χρόνων. Αυτός που στέκει ακλόνητος και αποτελεί τη μεγαλύτερη σταθερά είναι πως στο στοίχημα αγοράζουμε αποδόσεις. Αυτά τα ποσοστά αντιστοιχούν σε επί % πιθανότητες. Οι τελευταίες υπολογίζονται βάσει ρεπορτάζ, συνθηκών, στατιστικής, παράδοσης και όλων των δεδομένων που μπορεί να επηρεάσουν μία αναμέτρηση και να διαμορφώσουν αποτέλεσμα.

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έχουν να υπερηφανεύονται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 1993. Αισθάνονται πως στον σύλλογο υπάρχει μία ευρωπαϊκή αύρα. Νιώθουν πρεσβευτές της χώρας και η διάκριση έξω από τα σύνορα αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Κάθε επαγγελματικός σύλλογος όμως πρώτα είναι εταιρία. Συνεπώς αυτό που μετράει περισσότερο είναι τα χρήματα και το κέρδος.

Αυτά θα γεμίσουν τα ταμεία της Μαρσέιγ εφόσον η ομάδα καταφέρει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αρα οι αγώνες πρωταθλήματος αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα έχοντας μπει στην τελική ευθεία της σεζόν. Την Κυριακή που μας πέρασε το κλαμπ του λιμανιού αντιμετώπισε τη μισητή Σεντ Ετιέν. Την ερχόμενη θα βρει στο δρόμο του τη Μονπελιέ σε ματς που είναι τοπικό ντέρμπι, ενώ μετά τη ρεβάνς της Τούμπας το πρόγραμμα λέει Παρί Σεν Ζερμέν!

Χωρίς Μιλίκ οι αποψινοί γηπεδούχοι. Και όχι μόνο! Οπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη του αγώνα ο Αργεντινός τεχνικός Σαμπαόλι, αναμένεται να κάνει γενικευμένο ροτέισον, προκειμένου να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα. Οπότε! Η Μαρσέιγ θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές, αν όχι με τα «δεύτερα».

Για να φτάσει η Μαρσέιγ στα προημιτελικά απέκλεισε στα νοκ άουτ αρχικά την Καραμπάγκ και στη συνέχεια τη Βασιλεία. Σε κανένα από τα παιχνίδια δεν κυριάρχησε. Εντός έδρας δε, δέχτηκε πολλές φάσεις αλλά και γκολ από αμφότερες! 3-1 και 2-1 αντίστοιχα. «Γάτα» τακτικά ο Λουτσέσκου, μπορεί να στήσει έναν ΠΑΟΚ ικανό να πληγώσει τη λαμπερή αντίπαλό του. Πώς λοιπόν οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στο 2.10 την επιλογή να σκοράρουν αμφότερες; Ανεξαρτήτως τι θα γίνει πρόκειται για λάθος και αξίζει το ρίσκο του πονταρίσματος.

Γουέστ Χαμ – Λιόν

Δικαιολογημένα φαβορί στα προγνωστικά ποδοσφαίρου Λειψία (λόγω φόρμας), Μπαρτσελόνα (λόγω ονόματος) και Φέγενορντ (λόγω έδρας) απέναντι σε Αταλάντα, Άιντραχτ και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα. Χαμηλά οι νίκες τους. Η λογική λέει πως το σκορ σε όλα θα πάει ψηλά. «Εκδίκηση» αναζητά από την Μπόντο Γκλιμτ η Ρόμα χωρίς όμως η απόδοσή της να ενθουσιάζει, ενώ οι Νορβηγοί είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμοι.
Σε τιμές φαβορί προσφέρεται και η Γουέστ Χαμ, η οποία φιλοξενεί τη Λιόν. Σαφώς ανώτερο το επίπεδο της Πρέμιερ από αυτό της Ligue 1, εδώ όμως υπάρχουν δύο μεγάλα «αλλά».

Η Λιόν είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένη στην Ευρώπη από τους Λονδρέζους, υπολογίζοντας τι έχει πετύχει κάθε κλαμπ τα τελευταία είκοσι χρόνια. Διότι ναι, τα «σφυριά» κατέκτησαν το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1965 και έντεκα χρόνια αργότερα ήταν φιναλίστ στην ίδια διοργάνωση, από τότε όμως έχουν αλλάξει πέντε γενιές. Η Λιόν από την άλλη έχει βρεθεί δύο φορές σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη το 2010 και η δεύτερη μόλις πριν από δύο χρόνια, έχοντας μάλιστα πετάξει εκτός στα προημιτελικά τη Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με 3-1.

Επιπλέον το Γιουρόπα Λιγκ είναι ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος για το γαλλικό κλαμπ στην προσπάθεια να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Ανω του 3.50 το Χ, παίζεται μονό ή σε δελτίο με ζητούμενα.

Λέστερ - Αϊντχόφεν

Στο Λέστερ – Αϊντχόφεν τέλος δεν είμαστε αρνητικοί στον άσο που κυμαίνεται αρκετά άνω του διπλασιασμού. Πρώτο επιχείρημα πως η Λέστερ φαντάζει ένα «κλικ» πάνω από την αντίπαλό της. Δεύτερο πως η Ευρώπη αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία των «αλεπούδων» για διάκριση στη σεζόν. Τρίτο η «αφελής» άμυνα των Ολλανδών την οποία μπορούν να τιμωρήσουν οι κυνικοί επιθετικά γηπεδούχοι.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

Τελευταία Νέα