Ενομπακάρε: Συνελήφθη να οδηγά έχοντας καταναλώσει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το όριο!

Βασίλης Μπαλατσός
Ενομπακάρε: Συνελήφθη να οδηγά έχοντας καταναλώσει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το όριο!

bet365

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μπράιτ Ενομπακάρε, συνελήφθη διότι οδηγούσε, έχοντας καταναλώσει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπτό όριο και τέθηκε σε κατ'οίκον περιορισμό.

Μπλεξίματα με τον νόμο απέκτησε ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μπράιτ Ενομπακάρε. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ ο νυν ποδοσφαιριστής της Χάποελ Ιερουσαλήμ συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (26/2) στο δρόμο Τελ Αβίβ - Ιερουσαλήμ, καθώς οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοοόλ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Νιγηριανός είχε πιει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από όσο ορίζει το επιτρεπόμενο όριο.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γουλβς κατήγγειλε απαράδεκτη ρατσιστική συμπεριφορά της αστυνομίας προς το πρόσωπο του, με την πλευρά των αρχών να αναφέρει πως ο 24χρονος συνελήφθη τόσο για επικίνδυνη οδήγηση όσο και για αντίσταση κατά της αρχής. Η Χάποελ πλήρωσε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τέθηκε σε κατ'οίκον περιορισμό για τρεις ημέρες.

Ο Μπράιτ ενομπακάρε είχε υπογράψει στην ΑΕΚ στις 20 Ιουνίου του 2020 και έμεινε ελεύθερος στις 5 Οκτωβρίου, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, έχοντας παίξει 15 λεπτά υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα σε αγώνα με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, στον οποίο μάλιστα σκόραρε.

 

Τελευταία Νέα