Ενομπακάρε: Συνελήφθη να οδηγά έχοντας καταναλώσει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το όριο!

Βασίλης Μπαλατσός
Ενομπακάρε: Συνελήφθη να οδηγά έχοντας καταναλώσει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το όριο!

bet365

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μπράιτ Ενομπακάρε, συνελήφθη διότι οδηγούσε, έχοντας καταναλώσει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπτό όριο και τέθηκε σε κατ'οίκον περιορισμό.

Μπλεξίματα με τον νόμο απέκτησε ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μπράιτ Ενομπακάρε. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ ο νυν ποδοσφαιριστής της Χάποελ Ιερουσαλήμ συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (26/2) στο δρόμο Τελ Αβίβ - Ιερουσαλήμ, καθώς οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοοόλ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Νιγηριανός είχε πιει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από όσο ορίζει το επιτρεπόμενο όριο.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γουλβς κατήγγειλε απαράδεκτη ρατσιστική συμπεριφορά της αστυνομίας προς το πρόσωπο του, με την πλευρά των αρχών να αναφέρει πως ο 24χρονος συνελήφθη τόσο για επικίνδυνη οδήγηση όσο και για αντίσταση κατά της αρχής. Η Χάποελ πλήρωσε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τέθηκε σε κατ'οίκον περιορισμό για τρεις ημέρες.

Ο Μπράιτ ενομπακάρε είχε υπογράψει στην ΑΕΚ στις 20 Ιουνίου του 2020 και έμεινε ελεύθερος στις 5 Οκτωβρίου, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, έχοντας παίξει 15 λεπτά υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα σε αγώνα με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, στον οποίο μάλιστα σκόραρε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα