Αβρααμ Γκραντ: Ο πρώην προπονητής Τσέλσι κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις

Αβρααμ Γκραντ: Ο πρώην προπονητής Τσέλσι κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις

Newsroom
Αβρααμ Γκραντ: Ο πρώην προπονητής Τσέλσι κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις

bet365

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης γυναικών βρίσκεται ο Ισραηλινός πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Άβρααμ Γκραντ.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον Άβρααμ Γκραντ! Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και της εθνικής Ισραήλ βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών έπειτα από καταγγελίες γυναικών που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Το σκάνδαλο αναδύθηκε στην επιφάνεια έπειτα από μαρτυρίες στην ερευνητική εκπομπή «Exposure» του Καναλιού 12 του Ισραήλ, με τα θύματα του 66χρονου να αποκαλύπτουν την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκαν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

«Μου είπε 'σαν στο σπίτι σου, βγάλε τα ρούχα σου'. Σκέφτηκα ότι κάνει πλάκα. Καθόμουν όσο πιο μακριά από αυτόν, στην άκρη του καναπέ. Μου ζήτησε να τον πλησιάσω και προσπάθησε να με αγκαλιάσει. Με άρπαξε και δεν με άφησε να φύγω. Αισθάνθηκα άβολα. Έβαλε το χέρι του στο μηρό μου και θυμάμαι αμέσως να του το μετακινώ. Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα συζήτησης, με άρπαξε απ' το λαιμό, σαν να με πνίγει, γύρισε το κεφάλι μου προς εκείνον και προσπάθησε να με φιλήσει με τη βία» κατήγγειλε μια εκ των γυναικών που είχε παρευρεθεί στο σπίτι του Γκραντ προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για εύρεση εργασίας.

Παρόμοιες ήταν και οι υπόλοιπες ιστορίες που διηγήθηκαν οι γυναίκες που είχαν κληθεί στην εκπομπή, η οποία αργότερα αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Γκραντ που δεν αρνήθηκε καμία από τις κατηγορίες! Αντιθέτως ο 66χρονος πρώην τεχνικός της Τσέλσι ζήτησε συγγνώμη από οποιονδήποτε μπορεί να πλήγωσε με τη συμπεριφορά του στο παρελθόν.

«Στη ζωή μου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, πάντα έψαχνα, πάνω και πέρα από κάθε επιτυχία ή επίτευγμα, να θέσω ως προτεραιότητα το να παραμείνω ανθρώπινο ον και να σέβομαι κάθε γυναίκα ή άντρα, όποιος κι αν ήταν. Είμαι κοινωνικό άτομο, ένας άντρας με φιλίες.

Και με τα χρόνια έχω διατηρήσει σχέσεις με γυναίκες. Σε όλες τις σχέσεις προσπάθησα πολύ σκληρά να τις συμπεριφερθώ με σεβασμό και φιλία και ποτέ δεν σκόπευα να συμπεριφερθώ άδικα ή με κάποιο βλαπτικό τρόπο για κάποια γυναίκα. Όποιος αισθάνθηκε άβολα ή πληγώθηκε από εμένα, το μετανιώνω και απολογούμαι από τα βάθη της καρδιάς μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα