Γερο-Γιοβάισα: CR7 πάρ' το ξανά πάνω σου

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: CR7 πάρ' το ξανά πάνω σου

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει από τον ηγέτη Κριστιάνο να αφιερώσει γκολ στον Σόλσκιερ που απολύθηκε.

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Κάναμε υπομονή όσες μέρες είχα τα ματς των εθνικών ομάδων και τι πιο ωραίο η επαναφορά των συλλόγων να γίνεται με πρωταθλήματα και «καπάκια» με ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

Η εβδομάδα είναι γεμάτη, τα παιχνίδια κάνουν σέντρα σε λίγες ώρες, ο Σόλσκιερ θα δει την Γιουνάιτεντ από το σπίτι του και εκεί ο Κριστιάνο θα πρέπει να του αφιερώσει γκολ προς την κάμερα. Και επιπλέον, ο Τσάβι θα πρέπει να επιδείξει τεράστια προσοχή στην Μπενφίκα που αναδεικνύεται σε μηχανή των γκολ...

Στο «Ceramica», η Γιουνάιτεντ οφείλει να δείξει πως το «ηλεκτροσόκ» μπορεί να παρουσιάσει κάποια πρώτα αποτελέσματα μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Απέναντι στη Βιγιαρεάλ που πέρυσι πήρε το τρόπαιο του Europa League στα πέναλτι κι άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» γι' ακόμα μια χρονιά δίχως τίτλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να πεισμώσει.

Κι αφού έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς του ομίλου μέχρι και αυτή τη στιγμή, γιατί να μην το ξανακάνει; Άλλωστε, πληρώνει 2,25 να βρει δίχτυα επί ισπανικού εδάφους και να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ, όπως το έκανε στο προηγούμενο ματς, αλλά και σε αυτά με τις Αταλάντα και Γιάνγκ Μπόις.

Με πολύ καλύτερη ψυχολογία η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπενφίκα από την οποία είχε υποστεί βαριά ήττα στο παιχνίδι της Λισαβόνας. Οι «αετοί» έχουν επισκεφθεί τη Βαρκελώνη με σκοπό να κόψουν τα γέλια της ομάδας του Τσάβι και έχουν πετύχει 20 τέρματα στα τελευταία 5 παιχνίδια τους. Στο 1,65 βρίσκεται το Goal/Goal του αγώνα, ενώ, στο 2,30 η νίκη μιας ομάδας με γκολ και από τις δύο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα