Έπεσε στο «κενό» η καταγγελία της Ιορδανίας, μόνο γυναίκες στην ομάδα του Ιράν

Βασίλης Μπαλατσός
Έπεσε στο «κενό» η καταγγελία της Ιορδανίας, μόνο γυναίκες στην ομάδα του Ιράν

bet365

Η ομοσπονδία της Ιορδανίας είχε καταγγείλει την εθνική ομάδα του Ιράν για συμμετοχή άνδρα σε αγώνα γυναικών, όμως το τεστ φύλου δικαίωσε το Ιράν.

Η Ιορδανία κατήγγειλε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ασίας την εθνική ομάδα γυναικών του Ιράν για συμμετοχή άνδρα στο μεταξύ του παιχνίδι, το οποίο έκρινε την πρόκριση στην τελική φάση του κυπέλλου Ασίας.

Η καταγγελία αφορούσε συγκεκριμένα την διεθνή τερματοφύλακα, Ζόρε Κουνταέι, η οποία αγωνίζεται στην Ζομπ Αχάν. Η ασιατική ομοσπονδία αποδέχθηκε το αίτημα των Ιορδανών, όμως η κατηγορία τους κατέπεσε, καθώς το τεστ φύλου απέδειξε πως την εστία του Ιράν την υπερασπίστηκε γυναίκα.

Το Ιράν πάντως είχε βεβαρημένο ιστορικό, καθώς τον Οκτώβριο του 2015 είχαν βρεθεί οκτώ περιπτώσεις ανδρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονταν με την εθνική ομάδα των γυναικών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα