Alfa Sports Analysis: Το κορυφαίο δίπλωμα Ανάλυσης και Scouting ετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν του

Newsroom
Alfa Sports Analysis: Το κορυφαίο δίπλωμα Ανάλυσης και Scouting ετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν του
Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία του διπλώματος και όλα τα πρωτοποριακά projects που έλαβαν χώρα σε Ελλάδα και Κύπρο, ο πήχης φέτος έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Τι είναι το Alfa Sports Analysis Diploma;

Είναι το δημοφιλέστερο πτυχίο Ανάλυσης και Scouting σε Ελλάδα και Κύπρο, διαρκεί 7 μήνες, είναι online και διοργανώνεται από το ΙΕΚ Άλφα Θεσσαλονίκης. Παρέχεται εξειδίκευση στα κομμάτια της Ανάλυσης, Scouting και Data Analysis χρησιμοποιώντας τα κορυφαία λογισμικά όπως Hudl & Wyscout. Γίνεται ξεχωριστά στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και της Καλαθοσφαίρισης.

Ποιοι είναι οι επικεφαλής καθηγητές;

Επικεφαλής Προγράμματος: Περπερίδης Ευάγγελος

Εργάζεται από φέτος στην πρώτη ομάδα της Nottingham Forest σαν Recruitment Analyst και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Coventry City, Εθνική Ελλάδος, ΠΑΕ Ξάνθη και άλλες. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην προπονητική και ανάλυση ποδοσφαίρου από το κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο UCFB και έχει UEFA B.

Άμεσος συνεργάτης για Ποδόσφαιρο: Τούσιος Θεοχάρης

Εργάζεται από πέρυσι στα τμήματα υποδομής της Manchester City σαν Αναλυτής και έχει υπάρξει στο παρελθόν Αναλυτής και Scout σε Blackpool FC και Accrington Stanley FC. Είναι επίσης κάτοχος MSc στην προπονητική και ανάλυση ποδοσφαίρου από το UCFB.

Επικεφαλής Καλαθοσφαίρισης: Πανάς Κωνσταντίνος

Φέτος είναι για δεύτερο χρόνο Assistant Coach στον ΑΟΚ Χανιά της Β Εθνικής. Διετέλεσε Scout στον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Α2 και βρέθηκε στο ίδιο πόστο με την γυναικεία ομάδα της Beirut, όπου μάλιστα βοήθησε στη κατάκτηση του Αραβικού Πρωταθλήματος. Είναι περσινός απόφοιτος του προγράμματος με ειδικότητα το Scouting.

Guest Εισηγητές:

Αρκετοί αναλυτές, προπονητές και scouts θα κάνουν διάλεξη από τα Top 5 πρωταθλήματα του εξωτερικού αλλά και από Ελλάδα και Κύπρο. Θα μας τιμήσουν Έλληνες όσο και ξένοι επιστήμονες του χώρου.

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες;

Αν θέλεις να μάθεις για το πρόγραμμα σπουδών, τις αποκλειστικές συνεργασίες, τις πρακτικές στις κορυφαίες ομάδες της χώρας, τις αναλύσεις στο Gazzetta και πολλά άλλα, στείλε μας μήνυμα στις σελίδες που διατηρούμε στα Social Media ή συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Facebook | Instagram | LinkedIn

 

Τελευταία Νέα