Εμφατική νίκη για Κοπεγχάγη, 5-1 την Νόρτζελαντ

Newsroom
Εμφατική νίκη για Κοπεγχάγη, 5-1 την Νόρτζελαντ

bet365

Επιστροφή στις νίκες για την Κοπεγχάγη που επικράτησε με το εμφατικό 5-1 της Νόρτζελαντ και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή.

Η Κοπεγχάγη φαίνεται πως ξεπέρασε άμεσα την ήττα στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Μίντιλαντ και η επιστροφή στις νίκες ήταν τουλάχιστον... εμφατική.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League έκανε φύλλο και φτερό τη Νόρτζελαντ επικρατώντας εκτός έδρας 5-1 και έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως έχει τα αποθέματα να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Στάγκε στο 19΄, ενώ στο 50΄οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Θίτσοσεν. Η Νόρτζελαντ κατάφερε να μειώσει το σκορ και να δείχνει πως επανέρχεται στην αναμέτρηση με γκολ του Νάγκαλο (52΄), όμως ακολούθως επικράτησε... καταιγίδα.

Η Κοπεγχάγη ανέβασε ταχύτητα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με δυο άμεσα γκολ από τους Ντικς (56΄) και Βιελ (63΄). Το χορό των γκολ έκλεισε ο Γιοχάνενσεν στο 80΄με τους Δανούς να δείχνουν τα.. δόντια και να δείχνουν απόλυτα έτοιμοι για τη μάχη για την κορυφή.

 

Τελευταία Νέα