Σέλτικ: «Τελειώνει» του Χαρτ

Σέλτικ: «Τελειώνει» του Χαρτ

Βασίλης Τεμπέλης
Σέλτικ: «Τελειώνει» του Χαρτ

bet365

Η Σέλτικ βρίσκεται μια ανάσα από τον Τζο Χαρτ, καθώς φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει τόσο με την Τότεναμ, όσο και με τον 34χρονο Άγγλο.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε θέσει εδώ και ένα μήνα ως μεταγραφική προτεραιότητα της Σέλτικ την απόκτηση του τερματοφύλακα. Ο διακαής πόθος του 55χρονου ομογενή προπονητή ήταν ο Ματ Ράιαν, αλλά ο Αυστραλός έκλεισε στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Ο 29χρονος Σκωτσέζος, Σκοτ Μπάιν, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών. Εδώ και πέντε μέρες η ομάδα της Γλασκώβης ήταν σε επαφές με την Τότεναμ και τον Τζο Χαρτ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 34χρονος Άγγλος βρίσκεται μια ανάσα από τη Σέλτικ. Φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με την Τότεναμ. Ο Χαρτ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σρούσμπερι και το 2006 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Τρανμίρ, Μπλάκπουλ, Μπέρμιγχαμ, Τορίνο και Γουέστ Χαμ. Το 2018 τον απέκτησε η Μπέρνλι αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ. Τον περασμένο Αύγουστο έμεινε ελεύθερος και μετακινήθηκε στην Τότεναμ.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου.

 

Τελευταία Νέα