Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βαράν, Χιλ, Λαμέλα και Μούτο

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βαράν, Χιλ, Λαμέλα και Μούτο

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν τα «χέρια» για τον Ράφαελ Βαράν, ο οποίος αναμένεται να γίνει κι επίσημα παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων. Ανταλλαγή για Σεβίλλη και Τότεναμ, σε προφορική συμφωνία με τον Ιάπωνα Μούτο ο Άρης.

Το δεύτερο «μπαμ» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι μετά την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι συμφώνησαν το πρωί της Δευτέρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Ραφαέλ Βαράν στα 50 εκατομμύρια ευρώ και ο Γάλλος σέντερ μπακ αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας 4+1 ετών.

Επίσημο έγινε και το deal μεταξύ Σεβίλλης και Τότεναμ, με τον Μπράιαν Χιλ να μετακομίζει στο βόρειο Λονδίνο και τον Έρικ Λαμέλα να αποχαιρετά τους Σπερς για τους Ανδαλουσιανούς έπειτα από επτά χρόνια. Ο 20χρονος Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος είχε «λάμψει» στο Ισπανία-Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, υπέγραψε για πέντε χρόνια και απέφερε στη Σεβίλλη 25 εκατομμυρία ευρώ, την ώρα που ο Αργεντίνος μάστερ της ραμπόνα δεν της κόστισε ούτε σεντ αφού αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Στην Ελλάδα η κίνηση δείχνει υποτονική, ελέω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων μας. Ο Αρης συνέχισε τις κινήσεις του σε ουσιαστικό/τελειωμένο επίπεδο, καθώς βρίσκεται μια... ανάσα από τον Ιάπωνα επιθετικό Γιοσινόρι Μούτο της Νιούκαστλ.

 

Τελευταία Νέα