Κι όμως ένα γκολ του Ιμόμπιλε σήμερα μπορεί να μας... οκταπλασιάσει το κέρδος!

Κι όμως ένα γκολ του Ιμόμπιλε σήμερα μπορεί να μας... οκταπλασιάσει το κέρδος!
To Εuro συνεχίζεται και οι Ιταλοί θέλουν να συνεχίσουν με σπασμένα τα φρένα την πορεία τους.

Aκόμα μια μέρα παρέα με το Euro και το πρόγραμμα έχει δύο αναμετρήσεις που μας υπόσχονται συγκινήσεις.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ουαλία. Οι Ιταλοί έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση, κάτι που έχουν κάνει και οι Ουαλοί, οι οποίοι θέλουν μια μεγάλη νίκη για να κλέψουν από την ομάδα του Μαντσίνι την πρωτιά

bwin

Το ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram του Gazzetta ήταν το ποιος θα σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ από τους Ιμόμπιλε και Μπέιλ. Ο Ιταλός φορ πήρε το 75% και προσφέρεται στο 8.00 στη bwin, ενώ ο Ουαλός δίνεται στο 41.00 στη bwin.

Σχετικά τώρα με τον νικητή του ματς, η Ιταλία έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ποδόσφαιρο που έχει παίξει στο Euro, ενώ δεν απειλείται καθόλου και στα μετόπισθεν. Το 1/1 της ομάδας του Ινσίνιε στο 2.35 είναι σίγουρα μια απόδοση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

bwin

Πάμε και στο δεύτερο ματς της βραδιάς, όπου η Ελβετία παίζει με την Τουρκία. Οι Τούρκοι έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους μέχρι στιγμής, μετρώντας 0 βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια, ενώ η Ελβετία έχει έναν βαθμό και καίγεται για τη νίκη-πρόκριση. Το ερώτημα που σας τέθηκε ήταν ποιος θα σκοράρει τελευταίος εκ των Σακίρι και Γιλμάζ. Ο πρώτος συγκέντρωσε το 60% και προσφέρεται στη bwin στο 8.00, ενώ ο δεύτερος πήρε το 40% και τον συναντάμε στο 6.00.

Για τον νικητή τώρα, οι Τούρκοι δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, σε σχέση με τους Ελβετούς που έχουν φανερώσει καλύτερο πρόσωπο και το 1.67 για τη νίκη της παρέας του Τσάκα, είναι μια επιλογή που έχει τη λογική της

 

Τελευταία Νέα