Με την Sheff Wed μόνο κορυφή στο Fantasy Challenge του Gazzetta

Με την Sheff Wed μόνο κορυφή στο Fantasy Challenge του Gazzetta
H ομάδα που κατεβάζω στο Fantasy Challenge by Novibet του Gazzetta έχει το ίδιο όνομα (Sheff Wed) με την αρμάδα μου στο Fantasy της Premier League. Στο οποίο τερμάτισα λίγο πάνω από τη θέση 4.000.000.

Τέσσερα εκατομμύρια, για να το γράψω και με λέξεις. Τι φανερώνει αυτό; Ότι υπάρχουν αρκετοί καλύτεροι παίκτες από εμένα. Ή ότι περίμενα μια μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση για να λάμψω.

Ξεκινάω με τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια, πιο πολύ επειδή τον συμπαθώ παρά οτιδήποτε άλλο. Ξεκίνησα με αυτόν και στη φετινή Premier League, απέκρουσε ένα πέναλτι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη, στην επανάληψη το έφαγε, ε, και αυτές ήταν όλες οι συγκινήσεις που μου χάρισε πριν τον αντικαταστήσω. Ξαναλέω, δεν ξέρω γιατί τον πήρα. Ή μάλλον τον πήρα για να κάνω οικονομία.

Στην άμυνα πάμε με μεγάλο Κάιλ Γουόκερ και τις επιθετικές αρετές του, με Άντι Ρόμπερτσον για σίγουρες ασίστ, Μάριο Φερνάντες μεγαλωμένο στα Ουράλια Όρη (αστειάκι) και πρωταθλητή Λαπόρτ. Γενικώς η οδηγία είναι να αποφύγουμε μετόπισθεν επιλογές από τον όμιλο με Γερμανία, Γαλλία και Πορτογαλία. Κι ας έρθει όλος ο όμιλος 0-0.

Τριάδα στο κέντρο με ασταμάτητο Σάντσο στο τουρνουά της καριέρας του (θα με θυμηθείτε), κορυφαίο παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο (και άχαστο penalty taker) Μπρούνο Φερνάντες και Κάι Χάβερτζ που ελπίζουμε να ξύπνησε μετά το γκολ που έκρινε το φετινό Champions League, γιατί η χρονιά του στην Αγγλία ήταν μετριοτάτη.

fantasy

Τέλος, κράτησα όλα μου τα λεφτά για τους Λουκάκου και Μπαπέ, χωρώντας δίπλα τους τον Σκοβ Όλσεν, έναν Δανό παίκτη που ομολογώ πως δεν έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Μαντέψτε ποιος θα είναι η πρώτη μου μεταγραφή.

Στόχος μου δεν θα είναι άλλος από την κορυφή. Η πρώτη θέση θα μου δώσει ένα Apple Iphone 12 Pro Max 128GB με 5G Smartphone Graphite. Αλλά ΟΚ, και η δεύτερη θέση θα μου δώσει ως «τρόπαιο» μία Samsung LED TV 4K Ultra.

Εγγραφή

Για αυτό το τουρνουά, όλοι οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν από το μηδέν εισάγοντας μια διεύθυνση email, επιλέγοντας έναν κωδικό πρόσβασης και συμπληρώνοντας προσωπικά στοιχεία.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο Gazzetta, το Gazzetta Fantasy Football και το Euro. Καλή τύχη!

Εγγραφείτε εδώ

 

Τελευταία Νέα