Οι παίκτες της Ελλάδας σε «ακτίνες» (vids)

Οι παίκτες της Ελλάδας σε «ακτίνες» (vids)

Gazzetta team
Οι παίκτες της Ελλάδας σε «ακτίνες» (vids)

bet365

H Εθνική μας απέσπασε ισοπαλία στο Βέλγιο που είναι No1 στο ranking της FIFA και το gazzetta.gr περνά από «ακτίνες» τους παίκτες της

Αρκετά καλή εικόνα είχε απόψε (3/6) η Εθνική μας ομάδα στο Χέιζελ, όπου και πήρε 1-1 από το Βέλγιο (No1 στο FIFA Ranking) σε φιλικό προετοιμασίας. Η «γαλανόλευκη» έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο μισό και το gazzetta.gr περνά από «ακτίνες» τους παίκτες της.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ
Στο 14' είπε «όχι» στον Λουκάκου, ενώ δεν φέρει ευθύνη για το γκολ του Αζάρ. Σωστές τοποθετήσεις, στο δεύτερο μισό που οι Βέλγοι δεν απείλησαν ουσιαστικά, είχε σωστές τοποθετήσεις και εξόδους σε παράλληλες και σέντρες των γηπεδούχων.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ
Αρκετά καλή εμφάνιση από τον 24χρονο, που ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας. Με εξαίρεση 1-2 φορές που είχε προβλήματα με τον Καράσκο, στο υπόλοιπο ματς ανασταλτικά πήρε... πολύ πάνω από τη βάση. Αντικαταστάθηκε στο 80'.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ξεκίνησε καλά, κυρίως σε μία φάση στο 13' έδειξε πολύ καλά ανασταλτικά αντανακλαστικά, όμως στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου είχε προβλήματα, όπως όλη η «γαλανόλευκη» άμυνα, με τους Λουκάκου, Αζάρ. Μετά την ανάπαυλα βελτίωσε άρδην την εικόνα του και ήταν πολύ καλός. Μάλιστα ήταν «μέσα» και στη φάση του 1-1.

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
Εκ των κορυφαίων, όχι μόνο γιατί ισοφάρισε σε 1-1. «Εχασε» ελάχιστες προσωπικές «μονομαχίες», έβγαλε πάθος και στο δεύτερο μισό βοήθησε και στο δημιουργικό σκέλος.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ
Ηταν ο αριστερός μπακ της Εθνικής μας, στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε. Στο πρώτο ημίχρονο η πλευρά του είχε «θέματα» με τον Ντοκού και πιέστηκε. Στο δεύτερο μισό ήταν εμφανώς καλύτερος.

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με περισσότερα ανασταλτικά καθήκοντα παρά δημιουργικά, τα πήγε καλά στα 69 λεπτά που αγωνίστηκε. Κυρίως στο δεύτερο μισό, μέχρι να αντικατασταθεί, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν από τον άξονα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ
Αρκετά χιλιόμετρα από τον 28χρονο χαφ. Ηταν στα «6αρο-8άρια», με εξαίρεση το φινάλε το πρώτου ημιχρόνου δεν «έχασε» πολλές «μάχες», πρέσαρε, ενώ έφτιαξε και τη φάση του Μασούρα στο 61'. Αντικαταστάθηκε στο 69'.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Ξεκίνησε ως αριστερός εξτρέμ και μετά το 60' γύρισε μπακ, στη φυσική του θέση. Στο πρώτο μισό η πλευρά του είχε «θέματα» και δεν πήρε ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, στο δεύτερο όμως ήταν αρκετά καλός και σταθερός.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
Ο «κάπτεν» ήταν μέχρι το 60' πίσω από τον φορ και από τότε ως το 80' που αντικαταστάθηκε στα δεξιά, πλευρά με τον Ανδρούτσο. Πολλές «μάχες», ένταση, πάθος, στο 10' μάλιστα «φλέρταρε» με το γκολ, αλλά ο Μινιολέ του είπε «όχι».

ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Ο κορυφαίος της Εθνικής μας ομάδας. Μέχρι το 60' ήταν στο δεξί «φτερό», ενώ από τότε και μέχρι το φινάλε πέρασε στο «9». Στο 3' βρέθηκε φάτσα με τον Μινιολέ αλλά ο γκολκίπερ του Βελγίου του είπε «όχι», ενώ στο 10' «έφτιαξε» τη φάση του Μπακασέτα. Λίγο μετά την μετατόπισή του ως φορ (61') βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και απείλησε, ενώ έτρεξε πολύ και πρέσαρε. Σημειολογικά ήταν (και) «μέσα» στη φάση του 1-1 , καθώς εκτέλεσε το φάουλ όπου προήλθε το γκολ του Τζαβέλλα.

ΠΑΜΛΙΔΗΣ
Ηταν... πολύ μόνος στην κορυφή της επίθεσης και δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ετρεξε, προσπάθησε να πιέσει την πρώτη μπάλα, όμως μέχρι εκεί. Μάλιστα έκανε το λάθος στη φάση που οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ.

ΠΕΛΚΑΣ
Μπήκε στο 60' και πέρασε πίσω από τον φορ, ενώ στα τελευταία λεπτά βρέθηκε και δεξιά. Αρκετά δραστήριος, πάτησε 2-3 φορές στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις και έψαξε το 1 vs 1.

ΚΟΥΤΡΗΣ
Πέρασε στο 60' στο ματς και πήγε αριστερά μπροστά. Εδωσε βοήθειες στον Γιαννούλη, συνεργάστηκαν πολύ καλά και η πλευρά τους λειτούργησε.

ΖΕΚΑ
Μπήκε στο 69' με σκοπό να δώσει «φρέσκα» πόδια στον άξονα. Αποστολή εξετελέσθη. Εκλεισε διαδρόμους, πρέσαρε και οι Βέλγοι δεν απείλησσαν.

ΣΙΩΠΗΣ
Πέρασε ως αλλαγή στο 69' μαζί με τον Ζέκα και συνέθεσαν ένα καλό δίδυμο στα «6αρο-8άρια». Επίσης έτρεξε πολύ, πρέσαρε και οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν «μισό» κενό διάδρομο για να παίξουν κάθετα.

ΣΑΛΙΑΚΑΣ
Ντεμπούτο στην Εθνική για τον 25χρονο δεξιό μπακ, καθώς στο 80' αντικατέστησε τον Ανδρούτσο. Καλός για όσο διάστημα αγωνίστηκε, η πλευρά του ανταποκρίθηκε σωστά.

ΜΑΝΤΑΛΟΣ
Μπήκε στο 80' αντί του Μπακασέτα και πέρασε πίσω από τον φορ. Οσο πλησιάζαμε στο φινάλε, είχε περισσότερο το νου του ανασταλτικά όπου και βοηθούσε τους Ζέκα, Σιώπη.

 

Τελευταία Νέα