Κυρία στο ντέρμπι
Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βιώνει ευρωπαϊκά μεγαλεία με την παρουσία του στους «16» του Τσάμπινς Λιγκ, αλλά η Ανόρθωση φρόντισε να τον προσγειώσει απότομα στην κυπριακή πραγματικότητα. Στο μεγάλο ντέρμπι του Νησιού η Κυρία επικράτησε εύκολα με 2-0 των... Ελλήνων που ήταν σα να μην εμφανίστηκαν ποτέ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Μάλιστα η Ανόρθωση είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το 13' και μετά έλεγξε το ρυθμό, έδωσε χώρο και λίγο έλειψε να σκοράρει και τρίτο γκολ στις αντεπιθέσεις της. Στο 10' άνοιξε το σκορ με τον Ζαϊρί (το πρώτο του με την Ανόρθωση) να επιχειρεί το γυριστό σουτ. Η μπάλα χτύπησε στον Ολιβέιρα, έπειτα στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Χιώτη.
Ο Ολιβέιρα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ. Εκείνος έκανε το λάθος, το οποίος εκμεταλλεύτηκε ο Ρονκάτο που πλάσαρε τον Χιώτη σε ένα εύκολο τετ α τετ. Ο ΑΠΟΕΛ έπειτα θέλησε να παίξει φουλ επίθεση, μα το μόνο που κατάφερε ήταν μερικά σουτ από μακρινή απόσταση. Με αυτή την επιτυχία η Κυρία μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι του τίτλου και επέτρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεφύγει τρεις βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ.
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόζατσικ, Τζάνισιο, Άντιτς, Σπρόκελ, Κόλιν, Αγκέλοφ, Μακρής, Σιέλης, Μαρκίνιος (90' Τόμασιτς), Ζαϊρί, Ρονκάτο (79' Κβιρκβέλια)
ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Σολωμού, Μποαβεντούρα, Ολιβέϊρα, Κακά, Σόουζα (46' Πίντο), Μοράις (72' Σολάρι), Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης (72' Αλεξάνδρου), Τρισκόφσκι, Aΐλτον
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
