O Αris Esports στο επόμενο HFP Legendary League

Gazzetta team
O Αris Esports στο επόμενο HFP Legendary League

bet365

Στην οικογένεια της HFP - PES Greece υπάρχει μία νέα προσθήκη, που είναι αυτή του Άρη Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα των κίτρινων θα λάβει μέρος στην δεύτερη σεζόν του Legendary League. Ο Θεός του πολέμου έτοιμος για τις Θρυλικές μάχες. Δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα πρωτάθλημα Θρύλων , η μεγάλη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, η οποία μετά την καταπληκτική πορεία των τελευταίων χρόνων στον μαγικό χώρο χώρο των esports , σε NBA και FIFA , κάνει το μεγάλο βήμα και εισέρχεται σε ένα ακόμα game , που δεν είναι άλλο από το Pro Evolution Soccer.

Με στόχο την κορυφή

Έχοντας την συνταγή της επιτυχίας, για την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που κυνηγά τίτλους, όπως έκανε και την περσινή σεζόν με την κατάκτηση του Europa League, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πράξουν το ίδιο σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης στο PES 2021.
Ο υπεύθυνος του τμήματος eSports του Άρη Θεσσαλονίκης, Παρασκευάς Σπηλιόπουλος, δήλωσε: "Είναι μεγάλη μας χαρά που το τμήμα των eSports του Άρη συνεχίζει να αναπτύσσεται και η οικογένεια του να πληθαίνει. Εύχομαι στην νεοσύστατη ομάδα του Pro Evolution καλή αρχή και πολλές επιτυχίες".

Δύο αρχηγοί, ένας στόχος

Οι αρχηγοί της ομάδας, Σαλώνης Κωνσταντίνος, και Κωνσταντινίδης Γεώργιος, ο οποίος είναι και προπονητής της ομάδας είναι έτοιμοι για αυτή την πρόκληση.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας:
"Όπως είχα αναφέρει στην αρχή της προηγούμενης σεζόν, το καλό κλίμα και η παρέα είναι τα πιο σημαντικά συστατικά για την οικογένεια που έχουμε γίνει πλέον. Επίσης έλεγα ότι τα καλύτερα έρχονται, τα οποία και ήρθαν, με τον επίσημο ΆΡΗ esports Θεσσαλονίκης που θα εκπροσωπήσουμε.
Τιμή μου που θα εκπροσωπήσω αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Παρασκευά Σπηλιόπουλο και τον Α Σ ΑΡΗΣ, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι η οικογένεια - ομάδα έχει και επαγγελματισμό!!! Συγχαρητήρια στην HFP για την προσπάθεια που κάνει και εύχομαι ακόμα ομορφότερη διοργάνωση".
Ακολουθήστε την ομάδα του Aris Esports στα social media :
Facebook: ΑΣ Άρης Esports / Aris Esports
Instagram: aris.esports
Twitter: ARIS_Esports
 

Τελευταία Νέα