Bundesliga Home Challenge: Κυρίαρχος η Λειψία στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ (pic & vid)

Gazzetta team
Bundesliga Home Challenge: Κυρίαρχος η Λειψία στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ (pic & vid)

bet365

Η Λειψία «καθάρισε» με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6-2 την Ντόρτμουντ που δεν είχε τον Χακίμι εκπρόσωπο και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο Bundesliga Home Challenge. Υπερηχητικές Στουτγκάρδη και Γκλάντμπαχ.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Υπό κανονικές, ποδοσφαιρικές συνθήκες θα ήταν ντέρμπι εκ των πρωτοπόρων. Και με αυτό το status, Ντόρτμουντ και Λειψία κοντραρίστηκαν στο εικονικό «Signal Iduna Park» του FIFA 20, με τους Κόκκινους Ταύρους να επικρατούν θριαμβευτικά.

Δύο νίκες (3-0, 3-2), τόσο στο ζευγάρι των gamers όσο και σε αυτό των ποδοσφαιριστών, με τον Νόρντι Μουκιέλε να κλέβει την παράσταση και την νίκη μέσα από τα χέρια του πρωτοεμφανιζόμενου Λέο Μπαλέρντι.

Ο παίκτης της Λειψίας παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει, έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις για το 3-2, για να το πετύχει τελικά στην εξέλιξη της φάσης και να… πεταχτεί από την καρέκλα του.

Έτσι, σφράγισε την πρώτη νίκη της ομάδας του στο νεοσύστατο τουρνουά eSoccer, πιάνοντας την Μπορούσια στους 4 βαθμούς.

Από κει και πέρα, τα γκολ έπεσαν ξανά… βροχή, με την Γκλάντμπαχ να κυριαρχεί κατά κράτος με 8-3 συνολικό σκορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο άλλο μεγάλο ματς και την Στουτγκάρδη να διαλύει την Λεβερκούζεν με 11-4 (!), φτάνοντας προσωρινά στον συνωστισμό της κορυφής.

Δείτε τα αποτελέσματα και τα ζευγάρια της κυριακάτικης δόσης (12/4):

 

Τελευταία Νέα