Η νέα ταινία Resident Evil αλλάζει όνομα σε Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Παύλος Παπαπαύλου
Η νέα ταινία Resident Evil αλλάζει όνομα σε Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Τα ζόμπι έρχονται ολοένα και περισσότερο κοντά μας.

Η επερχόμενη ταινία Resident Evil (που ευελπιστεί να αλλάξει και για πάντα την κακή εικόνα των κινηματογραφικών μεταφορών για τη σειρά) αποκτά νέο όνομα και θα προβληθεί πλέον ως Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Ο σκηνοθέτης της, Johannes Roberts, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσα του εξωτερικού και σημείωσε πως η νέα περιπέτεια θα καλύπτει τα γεγονότα των δύο πρώτων games.

Οι θεατές θα ταξιδέψουν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και την θρυλική έπαυλη, ενώ τα στοιχεία τρόμου θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Στην νέα παραγωγή θα πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario ως Claire Redfield, Hannah John-Kamen ως Jill Valentine, Robbie Amell ως Chris Redfield, Avan Jogia ως Leon S. Kennedy, Tom Hopper ως Albert Wesker και Neal McDonough ως William Birkin.

Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2021 και σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα και ίσως και το πρώτο trailer. Υπενθυμίζεται, ότι παράλληλα με την νέα ταινία υπάρχει στα σκαριά και η σειρά Resident Evil: Infinite Darkness του Netflix, αλλά και το videogame Resident Evil Village.