10 τρόποι για να πας στο Milwaukee (pics & vid)

Gazzetta team
10 τρόποι για να πας στο Milwaukee (pics & vid)
Γιατί όταν ο Γιάννης επιθυμεί κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσει.

Αθήνα - Milwaukee, Παγκράτι - Κολιάτσου! Γιατί έτσι είναι, όταν ο αγαπημένος μας Greek Freak ζητήσει κάτι, θα εκμηδενίσουμε τις αποστάσεις και θα του το πάμε.

Όσο δύσκολο και αν είναι, όσο μακριά και αν βρίσκεται ο Γιάννης, Έλληνες είμαστε, εφευρετικοί, ε λοιπόν θα βρούμε τρόπο να του το πάμε.

Και μάλιστα όχι έναν, αλλά 10!

Για παράδειγμα, ξυπνάει ο Γιάννης και συνειδητοποίει ότι του τελείωσε το αγαπημένο του Milko; Και το πιο σημαντικό; Έχει αγώνα σε 48 ώρες και το Milko είναι αυτό που χρειάζεται για να κάνει ξανά τα δικά του και να μαγέψει όλο τον κόσμο;

Ε λοιπόν είναι χρέος μας να βοηθήσουμε τον superstar των Bucks και να του πάμε αυτό που επιθυμεί.

Αυτό σκέφτηκαν πολλοί Έλληνες και ξεκίνησαν το... ταξίδι για το μακρινό Milwaukee προκειμένου να προμηθεύσουν τον Γιάννη με το Milko.

Πάμε να δούμε τους τρόπους που μπορούμε να πάμε στο Milwaukee όταν ο Γιάννης μας ζητήσει κάτι:

Με ποδήλατο

Με το Μετρό

Με βάρκα

Με τρένο

Με σφεντόνα

Με αεροπλάνο

Στη... ζούλα

Πιλοτάρoντας

Με θωρακισμένη λιμουζίνα

Με σειρήνες και διακοπή της κυκλοφορίας

Όπως είδατε, και τρόποι υπάρχουν και πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να φτάσουν στο μακρινό Milwaukee για να κάνουν την επιθυμία του Γιάννη πραγματικότητα.

Ένας όμως τα κατάφερε.

Εκείνος που το πίστεψε περισσότερο. Εκείνος που πίστεψε στον εαυτό του και με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ κυνήγησε το όνειρό του όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και από rookie εξελίχθηκε σήμερα σε Super Star του ΝΒΑ!

Και έδωσε στον Γιάννη το Milko του έτσι ώστε εκείνος να μπορέσει να αγωνιστεί.

Και η συνέχεια γνωστή: ήπιε ο Γιάννης το Milko, μπήκε στο παρκέ και έκανε τα δικά του. Έβαλε πάλι καμιά 40αρια πόντους, μοίρασε περίπου 10 ασσίστ και κατέβασε και 15 ριμπάουντ!

Όπως θα έλεγαν και οι Αμερικάνοι δηλαδή, «μια ακόμα μέρα στη δουλειά για το Greek Freak»...

Δείτε το νέο, καταπληκτικό animated ταινιάκι του Milko, το οποίο καταφέρνει να μεταφέρει την καταιγιστική δράση με ευφάνταστο τρόπο στον ψηφιακό κόσμο με προδιαγραφές animation που μπορούν να συγκριθούν άνετα με μεγάλες παραγωγές των στούντιο του εξωτερικού!