Oι πρώτες φωτογραφίες από το νέο «Mission: Impossible» (pics)

Gazzetta team
Oι πρώτες φωτογραφίες από το νέο «Mission: Impossible» (pics)
Αυτός είναι ο τίτλος από το νέο «Mission: Impossible» και ο Τομ Κρουζ... δίνει τις πρώτες φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

Ο Τομ Κρουζ αποφάσισε χθες να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram – στο Twitter έχει ήδη 6,6 εκατ. followers. Στην περιγραφή του προφίλ του έβαλε το εξής: «Ηθοποιός. Παραγωγός. Τρέχει σε ταινίες από το 1981». Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα συγκέντρωσε περισσότερους από 550.000 followers, οι οποίοι είδαν την πρώτη του ανάρτηση: τη φωτογραφία μιας κλακέτας που αποκαλύπτει τον τίτλο της νέας, έκτης «Επικίνδυνης αποστολής» του.

«Mission: Impossible – Fallout» θα είναι λοιπόν ο τίτλος της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου. Για την επόμενη ανάρτησή του, επέλεξε μια φωτογραφία από την ταινία, όπου έχει γραπωθεί από ένα ελικόπτερο. Κρίνοντας από την προϊστορία του Τομ Κρουζ στις ταινίες της σειράς, είναι όντως εκείνος και όντως το ελικόπτερο στροβιλίζεται στον αέρα – ο 55χρονος ηθοποιός φημίζεται για την επιμονή του να γυρίζει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές των «Mission: Impossible».

Την ταινία σκηνοθετεί ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι και τον Τομ Κρουζ πλαισιώνουν οι Αλεκ Μπόλντουιν, Άντζελα Μπάσετ, Σον Χάρις, Μισέλ Μόναχαν, Βινγκ Ρέιμς και Σάιμον Πεγκ.

Πηγή: reader.gr