Μπέκι Χάμον: Προπονήτρια της χρονιάς στο WNBA

Becky_Hammon

bet365

Τον τίτλο της καλύτερης προπονήτριας στο WNBA για το 2022 φέρει πλέον η Μπέκι Χάμον με την άλλοτε παίκτρια της Λίγκας να ανεβάζει επίπεδο τις Las Vegas Aces.

Τα συστήματα του Πόποβιτς... τρέχουν στο μυαλό της! Η Μπέκι Χάμον πέρασε χρόνια ως βοηθός του θρυλικού προπονητή στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το περασμένο καλοκαίρι συνδέθηκε με διάφορες ομάδες του ΝΒΑ προκειμένου να αναλάβει τη θέση της head coach, ωστόσο ο επόμενος σταθμός της έμελλε να είναι στο WNBA και τις Las Vegas Aces.

Η Χάμον πέρασε τα μπασκετικά της ιδανικά στην ομάδα και έφτασε μέχρι και την κορυφή στα Playoffs διεκδικώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του franchise. Η άλλοτε παίκτρια της Λίγκας τιτλοφορείται ως η καλύτερη προπονήτρια της σεζόν συγκεντρώνοντας τις 22 από τις 56 πιθανές ψήφους.

Έτσι, έγινε η πρώτη παλαίμαχη παίκτρια που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο στην... rookie σεζόν της στην άκρη του πάγκου, αλλά και η τρίτη συνολικά.

η

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα