Γαλατασαράι: Αποδέσμευσε τον Χάνκινς για λόγους υγείας (pic)

Γαλατασαράι: Αποδέσμευσε τον Χάνκινς για λόγους υγείας (pic)

Gazzetta team
Γαλατασαράι: Αποδέσμευσε τον Χάνκινς για λόγους υγείας (pic)

bet365

Ο Ζακ Χάνκινς δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα της Γαλατασαράι, καθώς η τουρκική ομάδα αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει.

Ο σέντερ που αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Ζακ Όγκουστ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αυτός ήταν ο λόγος που η Γαλατασαράι δεν θα τον έχει στο ρόστερ της τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Οι δρόμοι με τον Ζακ Χάνκινς χωρίστηκαν με αμοιβαία συμφωνία λόγω των προβλημάτων υγείας του παίκτη που θα επηρέαζαν την περίοδο προετοιμασίας πριν από τη σεζόν. Ευχόμαστε στον Ζακ Χάνκινς να γίνει καλά και καλή τύχη για το υπόλοιπο της καριέρας του» ανέφερε η Γαλατά στην επίσημη ανακοίνωσή της, ενώ ο ίδιος ο παίκτης τόνισε:

«Λόγω ανωτέρας βίας, δυστυχώς αποχωρώ από την Γαλατασαράι πριν καν αρχίσει η σεζόν εκτιμώ όλο το ενδιαφέρον και την στήριξη της ομάδας και του κόσμου που αισθάνθηκα από την αρχή. Η οικογένειά μου, η ομάδα κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για δουλειά, ό,τι και να μας παρουσιάσει το μέλλον»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα