Κορονοϊός: Το BAT πρότεινε μείωση 50% στα συμβόλαια των 2.500 ευρώ μηνιαίως!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Το BAT πρότεινε μείωση 50% στα συμβόλαια των 2.500 ευρώ μηνιαίως!

bet365

Το ζήτημα των συμβολαίων των παικτών εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού παραμένει… ανοιχτό μέτωπο και το Διαιτητικό Δικαστήριο πρότεινε μείωση 50% στα συμβόλαια άνω των 2.500 ευρώ μηνιαίως για το διάστημα της διακοπής.

Οι αθλητικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο έχουν ανασταλεί λόγω της έξαρσης του κορονοϊού κι άπαντες προσδοκούν στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, οι παίκτες έχουν λαμβάνειν χρήματα και το ζήτημα της καταβολής μέρους ή όλου του ποσού παραμένει επίκαιρο.

Έτσι, λοιπόν το Διαιτητικό Δικαστήριο (BAT) έδωσε κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες. Συγκεκριμένα προβλέπει τις εξής μειώσεις:

- 0-20% σε συμβόλαια που προβλέπουν αποδοχές από 0-2.500 ευρώ μηνιαίως

- 50% για συμβόλαια που προβλέπουν αποδοχές από 2.500 ευρώ και πάνω μηνιαίως.

Οι παραπάνω αποφάσεις αφορούν ΜΟΝΟ το διάστημα της διακοπής των δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας.

Θυμίζουμε, στο μεταξύ πως η Μακάμπι ενημέρωσε τους παίκτες της πως τα συμβόλαια «παγώνουν» εν μέσω πανδημίας.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED