Ματς για... γερά νεύρα στο ΣΕΦ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ματς για... γερά νεύρα στο ΣΕΦ!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θεωρεί πως θα γίνει ένα ματς-θρίλερ στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρ, ενώ ποντάρει στην επικράτηση της ΤΣΣΚΑ επί της Ρεάλ.

Γεια σας φίλοι μου!

Ντερμπάρες θα δουν σήμερα τα μάτια μας στην αγαπημένη μας Euroleague, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρ (21:00) και η ΤΣΣΚΑ φιλοξενεί την Ρεάλ. Πρόκειται για τις 4 ομάδες που έφτασαν στο περσινό Final 4.

H αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και το αποψινό παιχνίδι κόντρα στους Τούρκους είναι οριακό για αυτόν. H ομάδα του Σφαιρόπουλου μετράει 4 ήττες στα τελευταία 6 ματς και δείχνει να ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της για τη συνέχεια. Αν απομονώσει κανείς τα εντός έδρας ματς των «ερυθρολεύκων» θα παρατηρήσει πως η ελληνική ομάδα έχει 5 σερί νίκες. Τελευταία φορά που ηττήθηκε στο ΣΕΦ ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Οι Τούρκοι από την άλλη προέρχονται από 5 συνεχόμενες νίκες και χτίζουν σιγά-σιγά το μονοπάτι τους για το πλεονέκτημα έδρας. Κάλλιστα το ματς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ζωής και θανάτου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να αποδείξει πολλά και σε πολλούς. Στην ίδια την ομάδα και σε όσους την απαρτίζουν, στους αντιπάλους, στους φιλάθλους, στους επικριτές.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός μας έχει δείξει πως ξέρει να επιστρέφει από δύσκολες καταστάσεις και να... παλεύει. Ο γεράκος που ψάχνει εναγωνίως το ταμειάκι για να ανανεώσει την κάβα του με τα ποτάκια θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε το ματς μέχρι το τέλος και θα βρίσκονται στην διεκδίκηση του ως το τελευταία λεπτό.

Προσέξτε δεν λέω πως θα νικήσει, αλλά δεν πιστεύω πως θα χάσει και άνετα. Θα δούμε μια πραγματική μάχη και για αυτό το λόγο θα ρίξω λίγα στον άσσο των Πειραιωτών με +2.5 (το ντ'ερμπι που λέγαμε). Απόψη μου είναι πως η αναμέτρηση θα είναι ακατάλληλη για καρδιακούς. Μου αρέσει το 1.55.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κλείνοντας τη δυάδα θα μεταφερθώ στην παγωμένη μου Ρωσία. Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στον Ιτούδη. Την πιστεύω την... αρκούδα και μέχρι στιγμής έχει φανερώσει τα καλύτερα στοιχεία από όλους τους αντιπάλους της στη διοργάνωση. Άλλο ένα στοιχείο που με κάνει να πιστεύω στον άσσο είναι η πιθανή απουσία του Ντόντσιτς. Αν το ευλογημένο παιδί των Μαδριλένων δεν παίξει, οι Ρώσοι θα φτάσουν στο 17-4 και θα κάνουν άλλο ένα βήμα για την πρωτιά στην regular season. Σε αυτήν την περίπτωση θα πάω στον άσσο με -2.5 στο 1.67.

Σας αφήνω τώρα γιατί έχω κανονίσω έξοδο να τα πιω πάλι. Καλή επιτυχία σε όλους, Ξέρει ο γερο-Γιοβάισα,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα