Θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι ο Σάρας!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι ο Σάρας!

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις του Σάρας και ο γερο-Γιοβάισα θεωρεί πως οι «πράσινοι» θα εκμεταλλευτούν την δύναμη του ΟΑΚΑ.

Γεια σας φίλοι μου!

Η «διαβολοβδομάδα» πέρασε με κακό απολογισμό για τις ελληνικές ομάδες, οι οποίες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικό αποτελέσματα.

Αυτός που μπαίνει πρώτος στο χορό είναι ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ (21:15, 25/1). Οι πράσινοι έχασαν το αήττητο τους, αφού η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Αθήνα. Ο γερο-Γιοβάισα θεωρεί πως το σύνολο του Πασκουάλ είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίσει 2η σερί ήττα στην διοργάνωση, παρόλο που οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ μέχρι στιγμής (12-7).

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Το ΟΑΚΑ αποτελεί μία από τις καλύτερες έδρες στη διοργάνωση και ο λάτρης της βότκας πιστεύει πως θα σπρώξει τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Φοβερή η δουλειά που κάνει ο Σάρας στους Λιθουανούς, αφού την έχει φέρει σε θέση να διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs, αλλά κόντρα στο «τριφύλλι» τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Μου αρέσει ο άσσος του Παναθηναϊκού με -6.5 (1.70). Νομίζω πως οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν μετά τις 2 ήττες από Φενέρ και ΤΣΣΚΑ, αλλά και το ματς κόντρα στο Λαύριο που χρειάστηκαν 2 παρατάσεις για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Επιπλέον οι δύο ομάδες έχουν τα... όπλα να μας χαρίσουν όμορφο θέαμα, οδηγώντας το ματς σε υψηλό σκορ. Το over 152.5 στο 1.80 είναι αρκετά δελεαστικό. Ακολουθήστε με και δεν θα χάσετε.

Ο γεράκος στοχεύει να σας χαρίσει κέρδη και ελπίζει να τον εμπιστευτείτε. Καλά όλα αυτά, αλλά χρειάζομαι λίγη βοτκίτσα. Έχει κρυώσει απότομα ο καιρός και θέλω κάτι να με ζεστάνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα