Διαμαντίδης: «Με τον Φώτση δεν με εκπλήσσει τίποτα»! (vid)

Διαμαντίδης: «Με τον Φώτση δεν με εκπλήσσει τίποτα»! (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία του κλειστού των Ιλισίων σε «Αντώνης Φώτσης» και μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική και τον Παναθηναϊκό.

«Το χειροκρότημα του κόσμου είναι κάτι πολύ σπουδαίο και μεγάλη τιμή για μένα αλλά σήμερα ήλθαμε για να τιμήσουμε τον Αντώνη. Το ξεχωριστό απόγευμα είναι γι' αυτόν... Είναι χαρά για εμάς να βρισκόμαστε εδώ. Είναι μια μεγάλη τιμή για τον Αντώνη, την αξίζει. Μαζευόμαστε όλα τα παιδιά που ήμασταν τόσα χρόνια συμπαίκτες και αντίπαλοι. Εύχομαι να περάσουμε όλοι καλά» τόνισε αρχικώς στην κάμερα της ΕΡΤ ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό να παίρνει το γήπεδο το όνομά σου. Τιμή και υπερηφάνεια». Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Φώτση να αγωνιστεί στον Ηλυσιακό, τόνισε: «Με τον Αντώνη δεν με εκπλήσσει τίποτα. Δεν με εξέπληξε. Το αγαπάει το μπάσκετ... Παίζει από πολύ μικρή ηλικία σε επαγγελματικό επίπεδο. Το αγαπάει, το αγαπούσε και θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα».

Κλείνοντας, επισήμανε: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προκαλέσουμε κάποιον. Έχουμε μεγαλώσει, παίζουν οι επόμενοι. Μέχρι εδώ καλά είναι».

 

Τελευταία Νέα