Πολωνία-Εσθονία 93-83: Ο Μπαλτσερόφσκι έστειλε τη Πολωνία στον τελικό του προ-προολυμπιακού

Μπαλτσερόφσκι

bet365

Η Πολωνία επικράτησε της Εσθονίας με 93-83, δίνοντας ραντεβού με τον νικητή του ζευγαριού Βοσνία-Ισραήλ, για μια θέση στον τελικό με «φόντο» την πρόκριση στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Οι Πολωνοί κατάφεραν να κάμψουν τις αντιστάσεις της Εσθονίας και να επικρατήσουν με 93-83, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του προ-προολυμπιακού τουρνουά. Πλέον, η ομάδα του Μίλιτσιτς θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Βοσνία-Ισραήλ. Ο νικητής του τελικού θα κερδίσει την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά.

Κορυφαίος για την Πολωνία ήταν ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι με 18 πόντους. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, μέτρησε επιπροσθέτως 4/8 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετική εμφάνιση και για τον Σοκολόφσκι με 19 πόντους, ενώ ο πρώην «πράσινος», Ματέους Πονίτκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους.

Για τους Εσθονούς, ο Κασπάρ Τρέιερ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Κούλουμα με 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα