Γιόκιτς: Στη διάθεση της Σερβίας για το Παγκόσμιο

Γιόκιτς: Στη διάθεση της Σερβίας για το Παγκόσμιο

Γιόκιτς: Στη διάθεση της Σερβίας για το Παγκόσμιο

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς σκοπεύει να περάσει άλλο ένα καλοκαίρι με την Εθνική Σερβίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν θέλει ξεκούραση. Μπορεί το καλοκαιρινό ραντεβού για το Παγκόσμιο Κύπελλο να απέχει μερικούς μήνες, αλλά η παρουσία της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς στα γήπεδα των Φιλιππίνων, της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας ήδη προκαλεί δέλεαρ στον σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Γιόκιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε και για την Εθνική Σερβίας, με την ατάκα του να είναι απλή και δίχως κρυφά νοήματα: «Ο Πέσιτς πρέπει απλά να μου πει πουτ και πότε θέλει να έρθω».

Ο Γιόκιτς αποτέλεσε μέρος της Σερβίας και στο EuroBasket 2022, με τους «Ορλόβι» να μένουν εκτός της τελικής οκτάδας από την Ιταλία.

«Τα συναισθήματα όταν παίζεις με την φανέλα της εθνικής ομάδας είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν μπορούν να συγκριθούν με οτιδήποτε άλλο. Έχω ήδη πει στον Σβέτισλαβ Πέσιτς ότι μπορεί να με υπολογίζει. Απλώς πρέπει να μου πει πότε με χρειάζεται και θα είμαι έτοιμος. Θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για ένα μετάλλιο με τη Σερβία. Είχαμε καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου, παίζαμε χαρτιά, ήμασταν μαζί. Ακόμα και μετά από την ήττα-αποκλεισμό από την Ιταλία τους είπα ότι διασκέδασα και ήταν ευχαρίστηση το να μοιραστώ τα αποδυτήρια μαζί τους», ήταν τα λόγια του Γιόκιτς στο κανάλι Arenasport

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα